Richard Gasquet - Milos Raonic | Tennis 14.8.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

Onko Raonic käsitellyt suuren pettymyksen Toronton reissulta?

Richard Gasquet – Milos Raonic, merkki 2, kerroin 

ATP-tennistä Yhdysvalloista, ensimmäisen kierroksen huippuottelussa Ranskan Richard Gasquet saa vastaansa Kanadan nuoren Milos Raonicin. Kanadalainen pelasi viime viikolla kotiturnauksessaan Kanadassa, jossa matka päättyi jo yllättäen kolmannella kierroksella. Oikeastihan Raonic pelasi vain kaksi kertaa, sillä toisella kierroksella Iso-Britannian Andy Murray antoi Raonicille luovutusvoiton. Raonic haluaa varmasti nyt menestyä vaikeiden aikojen jälkeen!

Richard Gasquetin valmistautuminen tähän peliin on jäänyt yhyeksi. Gasquet pelasi hetki sitten juuri Toronton finaalissa, joten saa nähdä, missä kunnossa ranskalainen on. Toki finaaliin selviytyminen oli hieno asia, mutta arvostan ilman muuta Raonicin kaksikosta paremmaksi ja muutenkin Raonicilla on ollut aikaa valmistautua otteluun! Ranskalainen hävisi Torontossa suoraan 2-0 lukemin Novak Djokovicille ja pelasi heikosti. Gasquet ei saanut finaalissa oikeastaan mitään aikaan.

Raonic on joutunut lyhyen ajan sisään kokemaan useita raskaita pettymyksiä. Ensin Olympialaisissa Raonic tippui hurjan taistelun jälkeen Ranskan Jo-Wilfried Tsongaa vastaan ja nyt sitten kotiturnauksessa matka päättyi aivan liian aikaisin. Raonicilla on kaikki mahdollisuudet seuraavaksi huippupelaajaksi muutaman vuoden sisällä. Olympialaisissa Raonic syötti ja pelasi muutenkin erinomaisesti myös erittäin tiukoissa paikoissa.

Veikkaussivut | Tuomas