VIDEO: Roberto Di Matteo lähtee Aston Villasta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/03/2016
Jaa tämä...

Englantilaisseuran alamäki ei ota loppuakseen.

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa pelaava Aston Villa on päätynyt surkean alkukauden jälkeen siihen ratkaisuun, että päävalmentaja Roberto Di Matteo saa etsiä itselleen uuden seuran. Päätöstä ei voida pitää mitenkään yllättävänä.

Englannin Valioliigasta viime kauden päätteeksi pudonnut Aston Villa on jatkanut surkeasti myös Mestaruussarjassa, sillä kauden ensimmäiset 11 peliä ovat tuottaneet vaivaisen yhden voiton. Tasapelejä on sen sijaan kertynyt puolestaan runsaasti.

Di Matteo sai tänään potkut oltuaan joukkueen päävalmentajana vain 124 päivää. Vetovastuun ottaa väliaikaisesti Steve Clarke, joka toimi aikaisemmin italialaisen apulaisena. Epäselvää on, että miten kauan hän toimii tehtävässään.

Clarkesta tulee Aston Villan viides manageri vuoden sisällä. Kauden 2015-2016 aloitti Tim Sherwood, jonka tilalle tuli Remi Garde. Hänet puolestaan korvasi vain kauden loppuun asti palkattu Eric Black, mutta hänkään ei jatkanut tehtävässä kauaa.

Päävalmentajan ura on Di Matteolla kovassa laskussa. Italialainen oli mukana nostamassa West Bromwichin Valioliigaan vuonna 2010 ja voittamassa Mestarien liigan Chelsean kanssa vuonna 2012. Sen jälkeen Bundesliigan Schalkessa ei sujunut enään, ja nyt potkut tuli myös Mestaruussarjan kriisijoukkueesta, jonka materiaalilla pitäisi ehdottomasti nousta takaisin Valioliigaan.

 

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: Luka Modric ei pelaa Suomea vastaan
VIDEO: Real Madrid jäi tasapeliin Eibaria vastaan

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa