Neil Robertson - Stuart Bingham 6.12.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2013
Jaa tämä...

Huikeassa pelivireessä oleva Stuart Bingham haastaa maailmanlistan ykkösen.

Neil Robertson – Stuart Bingham, merkki 2, kerroin 2,70 Unibet
Neil Robertson – Stuart Bingham (+2,5 freimiä), merkki 2, kerroin 1,85 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,40 | 2,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Snookerissa pelattavan UK Championshipin ensimmäisessä välierässä yhteen iskevät Australian Neil Robertson sekä vastaan asettuva Englannin Stuart Bingham. Jokainen pelaaja tässä vaiheessa on ansainnut paikkansa neljän parhaan joukossa, mutta sitä lausetta voidaan käyttää etenkin Stuart Binghamin kohdalla. Stuart Bingham voitti edellisellä kierroksella Ronnie O’Sullivanin ja mikä tärkeintä – Stuart Bingham kesti kaikki paineet, kaikki odotukset, kaikki tiukat tilanteet äärimmäisen hyvin. Stuart Binghamille voitto hallitsevasta maailmanmestarista oli yksi uran hienoimmista saavutuksista, mutta samalla se avasi mahdollisuuden taistella jälleen yhden rankingturnauksen voitosta.

Neil Robertson on aina pelatessaan turnauksen kuin turnauksen suurimpia mestarisuosikeita, sillä onhan australialainen maailmanlistan ykkönen. Neil Robertson pelasi eilen vakuuttavasti Stephen Maguirea vastaan, mutta olihan Stephen Maguire erittäin heikko. Neil Robertsonilta kuitenkin puuttuvat sellaiset kunnon näytöt tämän kauden osalta, sillä rankingturnausten voitot ovat jääneet melkeinpä kokonaan saavuttamatta. Neil Robertsonin break-builderin taitoja ei kenenkään tarvitse kyseenalaistaa, mutta toisaalta Stuart Bingham on tähän mennessä ollut turnauksen yksi vakuuttavimmista pelaajista. Stuart Binghamin kokemus on suurta plussaa, mutta lisäksi toisaalta Ronnie O’Sullivania vastaan kaikesta huomasi, että Stuart Bingham uskoi heti alusta lähtien voittomahdollisuuksiinsa.

Lähtökohtaisesti kun pelataan ottelu paras seitsemästätoista freimistä, se tarkoittaa tietenkin aina sitä faktaa, että suosikinasema korostuu Neil Robertsonin tapauksessa. Jos ottelu pelattaisiin esimerkiksi paras yhdeksästä, tilanne olisi täysin toinen. Näin suureksi suosikiksi Neil Robertsonia on turhaa kuitenkaan asettaa. Stuart Bingham on tällä kaudella jo muutamassa rankingturnauksessa pelannut itsensä aivan loppuratkaisuihin saakka, joten se vain kertoo siitä, että englantilaisella itseluottamus on korkealla. Neil Robertson tunnetaan siitä, että tiukoissa paikoissa australialaisen hermot ovat kunnossa, mutta samaa voidaan sanoa jo ihan tämän turnauksen perusteella myös Stuart Binghamista. Kyllähän tässä Stuart Binghamille tarjotut kertoimet on syytä harkita vakavasti ottamalla vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas