VIDEO: Suomen jalkapallomaajoukkueen tähtipelaaja leikkauspöydälle

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaistähti suuntaa veitsen alle.

Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaaja Roman Eremenko joutuu leikkauspöydälle. Huuhkaja-tähti tullaan leikkaamaan Saksassa perjantaina.

Asiasta tiedotti Eremenkon seura TsSKA Moskova.

Huuhkaja-tähteä on jo pitkään vaivannut alavatsan tyrä. Hän ei pelannut syksyn EM-karsintaotteluissa. Seurajoukkueessakin esiintymiset ovat jääneet viime aikoina vähiin. Edellisen kerran Eremenko oli joukkueensa kokoonpanossa lokakuun lopussa.

Suomessa Eremenkon tulevasta leikkauksesta kertoi ensimmäisenä Arvokisat.com.

Eremenkosta tuli kaikkien aikojen kallein suomalaispelaaja, kun hän siirtyi elokuussa 2011 Dynamo Kiovasta venäläisseura Rubin Kazaniin 13 miljoonalla eurolla. Eremenkosta tuli lehtitietojen mukaan parhaiten palkattu suomalaispelaaja 2,2 miljoonan euron vuosipalkalla, kun hän siirtyi viime vuonna TsSKA Moskovaan.

Suomen Palloliitto kuin myös Urheilutoimittajain liitto ovat valinneet Eremenkon Vuoden jalkapalloilijaksi vuosina 2011 ja 2014. Myös Venäjän jalkapalloliitto on valinnut miehen Venäjän liigan vuoden jalkapalloilijaksi keväällä 2015.

Eremenko on osa todellista jalkapalloperhettä. Hänen veljensä Alexei Eremenko Jr. pelaa Veikkausliigassa pudonneessa FF Jarossa ja miehen isä puolestaan on Alexei Eremenko Sr., joka toimii valmentajana.

Tuleva viikonloppu on jalkapallon superviikonloppu. Muutamana poimintana Valioliigassa Liverpool matkustaa Manchester Cityn vieraaksi ja Espanjan La Ligassa pelataan huippumielenkiintoinen El Clásico, jossa yhteen iskevät Real Madrid ja Barcelona.

Peliyhtiö Bet365 on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa.

Lähde: Yle

Lue myös:
VIDEO: Tältä näyttää eurooppalainen futiskausi tilastojen valossa
VIDEO: Näin taipuu Etiopialainen kansantanssi The Gunners-pelaajilta

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa