Romelu Lukaku on ManU:n mies

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 07/09/2017
Jaa tämä...

Romelu Lukaku on Manchester Unitedin mies, ja hinnaksi tuli heti alkuun 75 miljoonaa puntaa. Kaiken kaikkiaan siirron hinta on noin 100 miljoonaa puntaa kunhan mukaan lasketaan kaikki lisät sekä toiseen suuntaan matkaava Wayne Rooney.

Siirtomarkkinoiden kulisseissa tapahtuu ilmeisesti jatkuvasti monenlaista kähmintää ja kaupankäyntiä, sillä vielä tovi sitten Lukaku oli uutisten mukaan varmasti menossa Chelseaan.

Romelu Lukaku on viime aikoina ollut Los Angelesissa lomailemassa hyvän ystävänsä ja tulevan seurakaverinsa Paul Pogban kanssa. Koko muukin Unitedin joukkue on pian Kaliforniassa, sillä joukkue aloittaa Los Angelesista viiden ottelun harjoitusturneensa. Paul Pogbakin on jo twiitannut, että: “See you tomorrow in training rlukaku9 bienvenue AgentP.”, joten tämäkin vielä sinetöi Lukakun siirron.

Lukakun lomareissu Los Angelesiin ei ole mennyt aivan niinkuin pitää, sillä Beverly Hillsin poliisi pidätti hänet meluamisesta. Lukakun pitää tulla asiasta oikeuteenkin lokakuun alussa.

Wayne Rooney liittäminen Lukaku -kauppaa oli ilmeisesti se ratkaiseva tekijä, jolla ManU voitti Chelsean tarjouskilvassa. Rahaa kumpikin joukkue löi pöytään samansuuruisen pinon, mutta Chelsealla ei ollut antaa vaihdossa kunnon pelimiestä.

Chelsean on nyt löydettävä joku toinen korvaaja Diego Costalle, hän ei jatka seurassa. ManU:lla oli myös samankaltainen tilanne tänä kesänä. Viime kauden ykköskärki – Zlatan – ei ole enää mukana, ja uutta ykköspyssyä kaivattiin. ManU on nyt homman hoitanut. United oli myös tiukasti Real Madridin Alvaro Moratan perässä, ja tämän jo uutisoitiin sopineen siirosta ManU:n. Ottaako Chelsea nyt Moratan? Vai latooko Chelsea pöydälle huiman pinon seteleitä saadakseen Torinon hyökkääjän Andrea Belottin?

 

Lyö vedot  Unibetille!>>

 

Näiltä casinoilta jopa 1200€ bonusta ja kymmeniä ilmaiskierroksia