VIDEO: Roope Riski nimetty mukaan maajoukkueryhmään

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/07/2016
Jaa tämä...

Huuhkajat saa seuraavaan karsintapeliin lisävahvistusta.

Jalkapallon Veikkausliigan maalipörssiä johtava Roope Riski on nimetty Suomen maajoukkueeseen, joka kohtaa MM-karsinnoissa seuraavaksi Kroatian. Hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella Suomen pääsarjassa SJK:lle kunnioitettavat 16 maalia.

Hans Backen valmentama Suomen maajoukkue iskee Kroatian kanssa yhteen sunnuntaina Tampereella. Suomen miehistössä on Riski mukaanluettuna tällä hetkellä 23 pelaajaa. Mukana ei ole Roman Eremenkoa, joka on asetettu valitettavasti pelikieltoon.

Riskille pelaaminen Suomen maajoukkueessa ei ole täysin vierasta, sillä mies on ehtinyt pelaamaan neljä miesten maaottelua. Toisaalta on huomioitava, että Riski ei kuitenkaan ole aikaisemmin pelannut EM- tai MM-karsintaotteluissa.

Suomi tarvitsee Kroatia-ottelusta kipeästi pisteitä. Huuhkajat hävisi torstaina Islannille, vaikka kolmeen pisteeseenkin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Kroatia-peli on Suomelle tämän vuoden viimeinen karsintapeli. Joukkue kohtaa marraskuussa vieraissa Ukrainan.

 

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Entinen huipputuomari Islannin voittomaalista: “Pahalta näyttää”
VIDEO: Tshekin jalkapalloliigassa jättiyllätys? – “Zlincester” taistelee kärkisijoista

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa