Veikkausliigan hopeajoukkueelle kaksi uutta pelaajaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 02/09/2016
Jaa tämä...

Rovaniemeläisseura vahvistuu kahdella uudella pelaajalla.

Viime kaudella jalkapallon Veikkausliigassa kakkossijalle sijoittunut Rovaniemen Palloseura on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Sinisiin liittyvät yhdysvaltalainen nuori maalivahti Tyler Back ja Eetu Muinonen.

RoPSin tiedotteen mukaan Back tulee joukkueeseen kakkosmaalivahdiksi. Brasilialainen Ricardo on viime kauden hopeajoukkueen ehdoton ykköstorjuja.

– Tyler Back tulee joukkueeseen Ricardolle haastajaksi ja harjoittelusparraajaksi. Ricardo on selkeä ykkösmaalivahti, mutta on tärkeää että joukkueessa on myös hyvätasoinen kakkosmaalivahti. Tyler on valmis laittamaan itsensä likoon ja hänen pelisuorituksensa Liigacupissa ovat olleet hyviä, joten sopimus hänen kanssaan oli helppo tehdä, kommentoi RoPSin päävalmentaja Juha Malinen.

Muinonen toimii Rovaniemellä puolestaan kahdessa eri roolissa. Hän toimii ensi kauden aikana liigajoukkueen pelaajana ja sinipaitojen juniorijoukkueiden valmentajana.

– Tunnen Eetun jo B-juniori-ikäisestä saakka ja tiedän hänet tunnolliseksi pelaajaksi. Eetu on sikäli hyvä pelaaja, että hän on taitava ja sinnikäs ja pystyy pelaamaan useilla pelipaikoilla. Tulevalla kaudella hän tulee myös miettimään jo oman peliuran jälkeistä aikaa ja osallistuu pelaamisen ohella RoPS:n juniorijoukkueiden valmennukseen.

RoPS on avannut Liigacupin tuloksellisesti hyvin, mutta pelillisesti joukkue ei ole Malisen mukaan vielä sitä mikä on tavoitteena.

– Haaste on ennen kaikkea siinä, että ryhmässä on todella paljon muutoksia viime kauteen nähden. 13 pelaajaa viime kauden joukkueesta on lähtenyt, päävalmentaja mietti.

Peliyhtiö Veikkaushuone on vahvasti mukana jalkapallosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Yle

Lue myös:
Pep Guardiola koittaa napata iso kaloja mukanaan Valioliigaan
Veikkausliigan suurseuralle kovan luokan vahvistus

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa