VIDEO: Ronda Rouseyn ja Holly Holmin pysäyttävä promovideo!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 10/08/2015
Jaa tämä...

Maailman suurin vapaaotteluorganisaatio Ultimate Fighting Championship eli UFC on tällä hetkellä kaikkien huulilla. Yksi syy tähän on UFC:n naistensarjan kiistaton mestari Ronda Rousey.

Rousey on ollut Veikkaussivuilla esillä aiemmin tänä kesänä ja syksynä esimerkiksi hänen Floyd Mayweather Jr:lle heittämänsä haasteen sekä elokuvasuunnitelmien myötä. Tällä kertaa Rowdy pääsee huomion keskipisteeksi yhdessä kilpasiskonsa Holly ”The Preacher’s Daughter” Holmin kanssa. Nämä kaksi käsittämättömän kovakuntoista naista nimittäin kohtaavat toisensa Australian Melbournessa 14. päivä marraskuuta järjestettävässä UFC 193 tapahtumassa.

UFC-organisaatiolla on ollut tapana julkaista jokaisen ison ottelutapahtuman alla sitä varten räätälöity promovideo. Ja tällä kertaa video saa katsojansa haukkomaan henkeä! Videolla näytetään kuinka nuoret Rousey ja Holm ovat lapsuudestaan asti joutuneet taistelemaan naisottelijoihin kohdistuneita ennakkoluuloja vastaan. Matkan varrella on ollut myös monta estettä ja epäilijää, joista naisten on pitänyt selvitä päästääkseen tähän pisteeseen.

Videolla teini-ikäistä Rousey esittää hänen siskonsa Julia Rousey ja äitiä hänen oikea äitinsä AnnMaria De Mars. Muun muassa Yhdysvaltalaisen Fox Sportsin mielestä tämän kertainen UFC-promo on organisaation reilun kaksikymmentävuotisen olemassa olon paras tuotos. Ja niin sen pitääkin olla, koska ottelun ennakoidaan rikkovan kaikkien aikojen katsojaennätykset kaikki vapaaotteluorganisaatiot huomioon ottaen. Mikäli katsojaennätys todella rikkoutuu, niin se on näiden kahden naisottelijan suloinen kosto kaikille niille, jotka yrittivät tyrmätä heidän haaveensa kamppailulajien harrastamisesta nuorena tyttönä.

UFC 193: Ronda Rousey vs. Holly Holm – Revolution

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana UFC-karavaanin matkassa!

Lue myös:

VIDEO: Valioliigaseura rukkaillut katsojamääriä!

Vedonlyöntiopas NHL:ään!

 

nhl-pro-nordicbet