NHL:n valmentajaruletti pyörii kuumana - Ruotsalaisluotsi haluttua tavaraa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Monet NHL-seurat etsivät itselleen kiivaasti uutta päävalmentajaa.

NHL-seuroista Florida Panthers, Carolina Hurricanes, Pittsburgh Penguins ja Vancouver Canucks ovat tällä hetkellä kokonaan ilman päävalmentajaa. Organisaatiot remuavatkin valmentajamarkkinoilla aivan tositarkoituksella, sillä vapaana on pari erittäin haluttua käskijäehdokasta.

Esimerkiksi kauden päätteeksi Penguinsista monoa saanut Dan Bylsma on korkealla etenkin Panthersin ja Canucksin listauksissa. AHL:n mestaruuden voittanut Willie Desjardins on myös ravannut monien joukkueiden haastateltavana.

Yksi valmentajamarkkinoiden mielenkiintoisimmista nimistä on kuitenkin Ulf Samuelsson. Ruotsalainen Ex-NHL-pakki toimi viime kaudella New York Rangersin apuvalmentajana ja nyt miestä haastatellaan ainakin Hurricanesin ja Penguinsin toimesta.

[ Torstai-illan herkkupalana Uruguay-Englanti! Veikkaushuoneen kertoimet: 3,70 | 3,70 | 2,14. Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa 10€ ilmaista pelirahaa tästä linkistä! Ilman talletusta! ]

Pelaajaurallaan peräti 1080 NHL-ottelua tahkonnut Samuelsson on toiminut rapakon takana apuvalmentajana nyt kuusi kautta. Häneltä löytyy päävalmennuskokemusta Ruotsin pääsarjasta MoDo:n väreistä kahdelta kaudelta.

Mikäli Samuelsson saisi jomman kumman pestin, tulisi hänestä vasta kolmas eurooppalainen päävalmentaja suureen ja mahtavaan NHL:ään. Ennen häntä päävalmennustehtävissä ovat toimineet Alpo Suhonen sekä Ivan Hlinka.

Myös Edmonton Oilersia kaudella 2012-13 luotsanneella Ralph Kruegerilta löytyy Saksan kansalaisuus, mutta mies on kuitenkin syntynyt Kanadassa.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut