ruotsi kanada u20 mm-finaali

Ruotsi - Kanada ensi yönä U20 MM-finaalissa. Onko Sweduilla mitään jakoa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 01/05/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Leijonilta jäi mitalipelit ja finaalit tällä(kin) kertaa väliin, mutta finaalissa nähdään silti melkoista tulevaisuuden tähtiloistetta. Kanada on vahva suosikki nuorten U20 MM-finaaliin, mutta voiko Ruotsi kairata Kanadan pois ennakkosuosikin paikalta? Joka tapauksessa kova ottelu tulossa kirkkaimmasta mitalista.

Kanada on tosiaankin suosikki ja kertoimien perusteella melkoisen selkeä sellainen. Tasoitusvedolla voisi tietty hakea Ruotsille ykköstä tähän matsiin, eihän Ruotsikaan tässä turnauksessa ole ottelua hävinnyt. Kanada otti ulkoilmaottelussa turbiiniin rankkareilla, mutta on sen jälkeen laittanut kyllä kiitettävästi kiekkoa limppuun hurjalla maalikeskiarvolla. Ei olisi siis mikään ihme jos tässäkin ottelussa nähtäisiin hieman isommat maalikarkelot, kanadalaiset haluavat varmasti valloittaa kaikki mahdolliset piste- ja maalipörssien kärkipaikat.

Batherson lienee vireessä myös tässä ottelussa?

Ottelussa todennäköisesti pelaavien maalivahtien statsit ovat melko lailla tasan, mutta ei ne mitenkään päätä huimaa. Nollapeliin kummakaan osalta on vaikea uskoa, enemmin lähtisimme hakemaan sitten isoa tulosvetokalaa isommasta tasapelistä kuudella tai kahdeksalla maalilla. Jokainen voi myös tähän otteluun nostaa sitä ottelun maalimääräennustetta, Kanada on paiskonut isosti maaleja eikä Ruotsinkaan joukkue ole ihan hissun kissun ollut.

Kanada voittanut kaksi edellistä ottelua

Ruotsi on hävinnyt kaksi edellistä ottelua lukemin 7-4 ja 2-5. Sitä ennen Ruotsi voitti lukemin 5-1 ja 5-2. Jatkuuko nyt tappioputki, vai olisiko kenties nyt se Ruotsin paikka ottaa iso voitto? Kanada varmasti himoitsee isosti kultaa, hävisihän se viime vuonna finaalissa USA:lle, nyt olisi kiva USA:n kotiperällä ottaa iso voitto. Viimeksi Kanada on maailmanmestaruuden voittanut junioreissa 2015.

Ruotsi sentään ottaa nyt ensimmäisen mitalin neljään vuoteen, viimeisin mitali tuli vuoden 2014 kotikisoissa, Ruotsille surullisenkuuluisessa finaalissa jonka Suomi vei. Siitä Leijonat jäi tällä kertaa todella kauas. Mitä tähän otteluun? Veikataan runsasmaalista peliä, Kanada vienee…

Kanada – Suomi peli meni tähän malliin, onko tässä pelissä sama käsikirjoitus?

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

arsenal
Arsenal - Atletico Madrid 26.4.2018, Wengerin viimeiset viikon Ar...

Arsene Wenger jättää Arsenalin, nyt olisi legendaarisen ranskalaisen mahdollisuus poistua Emiratesilta voittajana, Eurooppa-liigan pokaali kainalossa.

Aikaisemmat otteluennakot