Ruotsi - Tshekki 11.5.2014 | Tshekillä saumat voittoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/11/2014
Jaa tämä...

Ruotsi ja Tshekki tarjoavat katsojille varmasti jännittävät kamppailun.

Vihje lyhyesti

Ruotsi ja Tshekki kohtaavat illalla toisensa huippuottelussa. Molemmilla on avauspelistään voitto allaan, ja tänään on lupa odottaa tiukkaa kamppailua. Ruotsi on asetettu ottelussa kertoimien perusteella ennakkosuosikiksi, mutta Tshekillä on hyvät mahdollisuudet voittoon.

Tshekille tarjotaan otteluun erittäin hyvää kerrointa, eikä Ruotsi todellakaan ole selvä suosikki pelissä. Tshekillä on hyökkäyksessään jopa Ruotsia enemmän tulivoimaa. Ruotsi on ongelmissa, mikäli Tshekki onnistuu tänään puolustuspelissään. Ruotsalaiset nollasivat avauspelissään Tanskan, mutta nyt vastus on kovempaa luokkaa. Ruotsi ei nouse millään osa-alueella selvästi Tshekin edelle, joten Tshekillä on tänään kaikki saumat voittoon. Tasainen ottelu saattaa hyvinkin edetä jatkoajalle, joten käytetään tässä kohteessa tuplamahdollisuutta.

Vihje: X2, kerroin 1.75 Veikkaushuone 

 

 

Perustelut vihjeelle

Ruotsin tähtipelaajat kieltäytyivät kisoista, mutta maalla on jälleen kasassa iskukykyinen joukkue. Hallitseva maailmanmestari ei lähde kisoihin ennakkosuosikkina, mutta ei olisi ihme, mikäli joukkue olisi jälleen mitalipeleissä. Ruotsi otti avauskierroksella rutiinivoiton ja nollasi Tanskan lukemin 3-0. Maan NHL-pelaajat todistivat heti tasonsa, sillä Mikael Backlund iski kaksi maalia ja Gustav Nyquist viimeisteli joukkueen kolmannen osuman. Joukkueen puolustuksesta ei nouse esiin ketään huippunimeä, mutta ensimmäisessä ottelussa Ruotsin tasainen puolustus näytti heti, että se pystyy pelaamaan hyvällä tasolla. Maalinsuulla Anders Nilsson aloitti kisat nollapelillä. Alunperin Ruotsin piti peluuttaa maalivahtikaksikkoaan tasaisesti, mutta hyvin aloittanut Nilsson todennäköisesti jatkaa tolppien välissä.

Tshekki aloittaa kisat kovia maita vastaan sillä avausottelussaan joukkue kohtasi jo Slovakian. Slovakia näytti jo karkaavan ottelussa voittoon, mutta sitten esiin astui Jaromir Jagr. Mies tasoitti pelin ottelun loppuhetkillä ja lopulta Tshekki kairasi voiton jatkoajalla. Välillä Tshekin tähtipelaajien meno oli melkoista surffailua, mutta tänään joukkue on varmasti iskussa Ruotsia vastaan. Tshekin hyökkäys on kisojen parhaimmistoa ja joukkue loi vastustajaansa enemmän maalipaikkoja jo avausottelussa. Suurimmat huolenaiheet kohdistuvatkin puolustus- ja maalivahtipeliin. NHL-puolustaja Roman Polakin turnaus päättyi loukkaantumiseen ja tämä on huono uutinen Tshekin hieman heikolle puolustukselle. Alexander Salak pelasi heikon ottelun Slovakiaa vastaan, ja maalinsuulle saattaakin luistella Jakub Kovar.

Edessä on tasainen peli ja molemmat joukkueet syttyvät varmasti tähän huippuotteluun. Varsinkin Tshekin NHL-pelaajilla on vielä parantamisen varaa avausottelusta. Kertoimet asettavat Ruotsin liian selkeäksi ennakkosuosikiksi iskukykyistä Tshekkiä vastaan.

Vihje: X2, kerroin 1.75 Veikkaushuone 

 

Veikkaussivut | Antti