Ruotsi - Venäjä 19.12.2013 | Venäjän EHT-turnaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Onko Ruotsi vailla mahdollisuuksia Venäjän käsittelyssä?

Ruotsi – Venäjä, merkki 2, kerroin 1,43 Expekt
Ruotsi (+1) – Venäjä, merkki 2, kerroin 1,75 Sportingbet
Ruotsi (+2) – Venäjä, merkki 2, kerroin 2,67 Nordicbet

Expektin kertoimet otteluun 5,40 | 4,75 | 1,43 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Venäjän Euro Hockey Tour pyörähtää tänään käyntiin kahden ottelun voimin, illan ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Ruotsi sekä Venäjä. Heti alkuun voidaan todeta kaksi faktaa. Ensimmäinen on se, että turnaus pelataan Venäjällä, joten Venäjä lähtee otteluun kuin otteluun ennakkosuosikkina. Toinen fakta on se, että Venäjän materiaali on hurjaa luokkaa tähän turnaukseen lähdettäessä. Venäjän materiaali on täysin eri luokkaa Ruotsin kanssa – Venäjä tuleekin vyöryttämään hyökkäyksiään monella erittäin laadukkaalla kentällä. Ruotsi joutuu tänään vain ja ainoastaan sivusta seuraajan rooliin, jos Venäjä pystyy keskittymään olennaiseen eli pelaamiseen.

Venäjä on ollut Euro Hockey Tourilla selkeästi niskan päällä maiden kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa. Ruotsin sekä Venäjän ensimmäinen kohtaaminen päättyi Tsekin Euro Hockey Tourilla Venäjän voittoon 0-2 maalein sekä puolestaan Karjala-turnauksessa Venäjä murskasi ruotsalaiset vaatimattomasti 2-5 numeroin. Varsinkin viisi maalia Karjala-turnauksessa oli suhteellisen hurjaa näyttöä Venäjän osaamisesta. Venäjällä on yllättävän vähän profiilipelaajia NHL:n puolella, joten tässä turnauksessa näyttöhalut ovat mieletöntä luokkaa. Tässä turnauksessahan Venäjä hakee tavallaan KHL-pelaajia vähän enemmänkin Venäjää Olympialaisiin edustamaan.

Venäjä tulee olemaan huippujoukkueista se, jolla on eniten pelaajia Pohjois-Amerikan ulkopuolelta, joten siinä mielessä nämä kolme ottelua tulevat olemaan KHL-pelaajille enemmän kuin suuressa roolissa. Venäjän suurin ongelma tässä turnauksessa tulee olemaan se, jos kotijoukkue lähtee pelaamaan yksilöinä sekä väärällä asenteella. Yksilöt muodostavat kylläkin joukkueen, mutta jokaisen on pelattava joukkueen eduksi. Ei olisi ensimmäinen kerta, jos näin ei Venäjän kohdalla asia olisi. Materiaalinsa puolesta Venäjä tulee tekemään tässä ottelussa suhteellisen rumaa jälkeä Ruotsin kannalta. Turnauksen avausottelussa yllätysmahdollisuudet ovat normaalia suuremmat, mutta tällä kerralla Ruotsia ei valitettavasti taida pelastaa mikään.

Veikkaussivut | Tuomas