VIDEO: Ruotsilla kriisipalaveri jo ennen World Cupin alkua

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Sinikeltaisten valmistautuminen World Cupiin herättää kysymysmerkkejä.

Jääkiekon World Cup käynnistyy, mutta Ruotsin maajoukkue vaikuttaa olevan kaikkea muuta kuin valmis suureen urheilutapahtumaan. Euroopan joukkue pöllytti Tre Kronoria 6-2 -lukemin, ja se sai ruotsalaiset niin hämilleen, että ryhmä kokoontui jo kriisipalaveriin.

Ruotsin päävalmentaja Rikard Grönborg oli pitänyt pitkän palaverin pelin jälkeen. Asiasta uutisoi ruotsalaissivusto Expressen. Mukana olivat johtoportaaseen kuuluvat Daniel Alfredsson, Mats Sundin, Nicklas Lidström sekä kapteenisto, jota johtaa Henrik Sedin.

– Istuimme alas, teimme luettelon siitä mistä meidän pitää keskustella ja katsoimme eteenpäin. Meillä oli yhteinen näkemys siitä, mitä jäällä oikein tapahtui. Joukkueellamme on hyvä systeemi ja tapa pelata, mutta meidän on enemmän luotettava toisiimme. Siten tämä prosessi etenee, Grönborg kertoi palaverista.

Grönborg kertoi lisäksi, että Ruotsin joukkueessa halutaan kuulla myös pelaajia, vaikka hän tekeekin itse lopulliset päätökset asioista.

– En ole diktaattori, päävalmentaja latasi.

Ruotsin ensimmäinen World Cupin ottelu pelataan sunnuntaina, kun sinikeltaiset kohtaavat todellisessa huippukamppailussa Venäjän.

Katso Ruotsin viime ottelun parhaat palat:

 

Peliyhtiö Nordicbet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
SM-liigassa avauskierros – Ilvekselle vihdoin voitto Jyväskylässä
VIDEO: Juhamatti Aaltosen muodonmuutos vuosien varrella

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa