Ruotsin kirkkain MM-tähti lähtee takaisin NHL:ään!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Ruotsin pääsarjan arvokkain pelaaja lähtee hakemaan pelipaikkaa NHL:stä.

NHL-seura St. Louis Blues kertoi keskiviikkona solmineensa yksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Joakim Lindströmin kanssa. Sopimuksen tarkkoja yksityiskohtia ei kerrottu julkisuuteen, mutta Post-Dispatch -lehden mukaan ruotsalaistähti tienaa seuraavasta kaudesta noin 700 000 dollaria.

30-vuotias Lindström oli Minskissä Ruotsin MM-joukkueen paras pistemies tehoilla 5+6=11. Mies on voittanut Skellefteån paidassa kaksi perättäistä Ruotsin mestaruutta ja hänet valittiin päättyneellä kaudella koko SHL-liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Kyseisen tittelin nappaaminen ei ollut mikään ihme, sillä Lindströmin päättynyt kausi oli kerrassaan ällistyttävän kova. Runkosarjassa hyökkääjä leipoi 55 ottelussa kasaan tehot 23+40=63. Pudotuspelien 14 ottelua taas kartuttivat pistetilille lukemat 6+12=18.

Lindström on nähty NHL:ssä ennenkin, sillä hyökkääjän vyöltä löytyy toistaiseksi 97 ottelua tehoin 15+18=33.

– Hän (Lindström) on pelaaja, joka on käynyt Pohjois-Amerikassa, palasi takaisin ja löysi pelinsä uudestaan. Joakim taisi tulla (rapakon taakse) liian nuorena ja palasi siksi Ruotsiin. Hän haluaa palata NHL:aan. Tiedän, että muutama muukin seura yritti saada hänet palaamaan Pohjois-Amerikkaan, Bluesin GM Doug Armstrong kommentoi Post-Dispatchille.

Ihaile Lindströmin taituruutta tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut