Taitava suomalaishyökkääjä vahvistamaan Ruotsin mestarijoukkuetta! | SHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Ruotsin pääsarjan mestarijoukkue Skellefteå nappasi rivistöönsä kovan vahvistuksen.

Kahdella viimeisellä kaudella Ruotsin pääsarjan mestaruutta juhlinut Skellefteå vahvisti hyökkäysosastoaan Mikko Lehtosella. Suomalaislaiturin tuore sopimus on pituudeltaan kaksivuotinen.

Skellefteå on Lehtoselle tuttu seura, sillä mies pelasi kyseisen joukkueen väreissä jo kaudella 2010-11. Tuo sesonki olikin Lehtoselle käsittämättömän upea, sillä hyökkääjä naputteli 55 runkosarjaottelussa peräti tehot 30+28=58.

– Mikko pelasi meillä todella hyvän kauden. Sen jälkeen hän on pelannut eri liigoissa erilaisin tuloksin ja nyt haluamme auttaa häntä jälleen vauhtiin. Hän on vahva luistelija, joka sopii pelitapaamme, Skellefteån GM Lars Johansson kommentoi seuran julkaisemassa tiedotteessa.

27-vuotias Lehtonen on kiekkoillut viime vuodet KHL:ssä sekä Sveitsin pääsarjassa, mutta tulosta ei ole tullut parhaiden aikojen tyyliin. Päättyneellä kaudella taituri pelasi sekä Bernissä että Luganossa yhteensä 35 runkosarjakamppailua tehoin 5+9=14.

Lehtonen on ehtinyt pyörähtämään pelaajaurallaan myös Pohjois-Amerikassa, sillä hän vietti Boston Bruinsin organisaatiossa kaksi kokonaista kautta vuosina 2008-2010. Tuona aikana hyökkääjä pelasi yhteensä 150 AHL-ottelua ja takoi niissä upeat 51+52=103 -tehopisteet. Vyölle napsahti myös kaksi NHL-ottelua.

Bruins varasi Lehtosen vuoden 2005 varaustilaisuuden kolmannella kierroksella.

Lehtosen huikeaa Skellefteä kautta (2010-11) pääset ihastelemaan tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut