Sacramento Kings - Brooklyn Nets 14.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Surkeasti kautensa avanneet Sacramento sekä Brooklyn Nets vastakkain.

Sacramento Kings – Brooklyn Nets, merkki 2, kerroin
Sacramento Kings (+4 pistettä) – Brooklyn Nets, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,50 | 1,55

 

 

Läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä oleva Sacramento Kings yrittää paikkailla surkeaa alkukauttaan Brooklyn Netsin kustannuksella. Vierasjoukkue matkustaa tähän otteluun siitä tilanteesta, että itäisessä konferenssissa sijoitus on sijalla yksitoista. Kyseessä on koripallon NBA:n ottelutarjontaa. Molempien joukkueiden alkukausi on ollut selkeä pettymys. Materiaaliltaan Brooklyn Nets on ehdottomasti Sacramento Kingsiä laadukkaampi, mutta onhan joka tapauksessa se huolestuttavaa, että Sacramento Kings ei ole pystynyt kuin yhden voiton nappaamaan. Toisaalta ei vierasjoukkueellakaan ole syytä järjestää suuria juhlia ensi viikonlopun kunniaksi, sillä Brooklyn Netsin saldo näyttää kahta voittoa. Brooklyn Nets sentään pelasi viimeksi hyvän ottelun Indiana Pacersia vastaan, joten se kertoo kyllä siitä, että vierasjoukkueella asiat ovat kotijoukkuetta paremmin.

Sacramento Kings tunnetaan erittäin kotiriippuvaisena joukkueena, mutta myös kotonaan toistaiseksi Sacramento Kings on ollut äärimmäisen surkea! Edellisellä kierroksella Portland Trailblazers nappasi pisteet mukaansa melkoisen helposti 85-96 numeroin. Sacramento Kingsin paras pistemies viimeksi oli D.Cousins 33 pisteellä. Kieltämättä yli 30 pistettä on aina hieno suoritus, mutta yksin D.Cousins ei otteluita kotijoukkuelle pysty nappaamaan. Kaiken kaikkiaan Sacramento Kings on joka tapauksessa edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut ainoastaan ison pinon tappioita putkeen. Ainoa voitto Sacramento Kingsille on tähän mennessä tullut Denver Nuggetsia vastaan tiukan taiston jälkeen 90-88 lukemin.

Yksi hieno asia on sanottava niin Sacramento Kingsin kuin Brooklyn Netsinkin osalta. Se asia on se, että molemmat joukkueet pääsevät tähänkin otteluun oikeastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Sairaslistalla ei ole käytännössä ketään, joten siinä mielessä etenkin Brooklyn Netsiltä vaaditaan nyt voittoja. Brooklyn Nets on ehdottomasti suosikinasemassa myös tässä kamppailussa. Sacramento Kings on ollut niin äärimmäisen vaisu, että nyt jos koskaan Brooklyn Netsin pitäisi pystyä vierasvoitto nappaamaan. Pidemmittä puheitta Brooklyn Nets on ollut joukkueena Sacramento Kingsille erittäin hankala vastustaja ja niin asia tulee olemaan myös tällä kerralla.

Veikkaussivut | Tuomas