Saipa - HIFK 2. Ottelu 15.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

BREAKING NEWS: Saipa menee jatkoon!

Hullaannu yhdessä Lappeenrannan kanssa ja muuta se rahaksi Unibetin avulla!

Unibetilta Saipa kiinni ja viikonlopun viettoon tittelillä Massipäällikkö! >>>

Ensimmäinen ottelu säälipleijareissa takana ja niin vain lappeenrantalaiset onnistuivat hakemaan ensimmäisen voiton Helsingistä. HIFK pelaa tänään veitsi kurkulla, mikä todennäköisesti tulee myös helsinkiläisten otteissa näkymään.

Saipa oli eilen vakuuttava. Erinomaisella jalalla liikkeessä olleet lappeenrantalaiset aiheuttivat Anssi Löfmanin johdolla jatkuvasti vaarallisia maalintekopaikkoja HIFK:n maalille. Joukkue keräsi ensimmäisestä playoffs-voitosta todennäköisesti niin kovan hurmion päälle, että tänään nähdään vähintään yhtä kovalla jalalla päälle ajava Saipa. Miika Wiikman oli myös vakuuttava eilen Saipan maalinsuulla, eikä ole mitään syytä olettaa, että mies tänään alkaisi sulamaan. Niin hämmentävältä kuin se tuntuukin kirjoittaa, mutta Saipa on tänään ennakkosuosikki ja todennäköisesti menee jatkoon.

HIFK pelasi eilen myös ihan hyvän ottelun, mutta oli juuri sen jatkoaikamaalin verran Saipaa perässä. Summanen valitteli pelin jälkeen henkilökohtaisia virheitä ja niihinhän helsinkiläiset juuri kaatuivatkin. Ilari Melartin kiekon pomputtelu omassa päässä maksoi HIFK:lle voiton ja tästä syystä joukkue on nyt erittäin lähellä kesälomaa. HIFK oli vahvoilla ottelun alussa, kun vastustaja vielä hermoili oman playoff-jännityksensä kanssa. Saipan päässessä paremmin mukaan peliin alkoi HIFK:n ongelmat. Saipa käänsi pelin niin nopeasti, että HIFK ei aina kerinnyt reagoimaan omassa päässä pelinsuunnan muutoksiin. Mielenkiintoista nähdä, saako Summanen ruoskittua joukkueeseen vielä sellaisen taistelutahdon, ettei tarvitse istua bussissa päät painoksissa takaisin Helsinkiin.

Saipa hoitaa, mutta tänään ottelu päättyy jo kolmessa erässä.

Veikkaussivut | Oskari