VIDEO: SaiPan ja Jani Niemisen tiet eroavat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 04/08/2016
Jaa tämä...

Keltamustien maalivahtitilanteeseen tulee muutoksia.

Lappeenrannan SaiPan ja maalivahti Jani Niemisen tiet eroavat, sillä SM-liigassa kuluvalla kaudella suoraan puolivälieräpaikkaan yltänyt joukkue ei halunnut jatkaa hänen sopimusta.

SaiPan maalivahtitilanne on näin ollen avonainen, sillä lappeenrantalaisseuralla ei ole sopimusta yhdenkään maalivahdin kanssa.

Runkosarjassa Nieminen pelasi SaiPan vahvuudessa 27 ottelua. Koska keltamustien tähtimaalivahti Jussi Markkanen taisteli loukkaantumisten kanssa, hän pelasi myös kaikki pudotuspelit.

SaiPa tiedottaa samalla, että Joni Suutarin eikä Miika Huhtasen ura jatku keltamustien vahvuudessa. Sen sijaan SaiPa Janne Kettusen sopimusta myös ensi kaudelle. Hän on lappeenrantalaisten kasvatti, joka pelasi päättyneellä kaudella uransa ensimmäiset liigaottelunsa.

SaiPa tulee muuttumaan ensi kaudeksi merkittävästi, sillä myöskään päävalmentaja Pekka Tirkkonen ei jatka keltamustien päävalmentajana. Hän sai Lappeenrannassa aikaan erinomaista työtä monen kauden ajan.

 

SM-liigassa pudotuspelit jatkuvat jälleen tänään, kun JYP matkustaa HIFK:n vieraaksi. Ottelusarja on tasalukemissa ja tämän illan jälkeen selviää se, että kumpi joukkueista pääsee tavoittelemaan ensi kamppailussa pääsemistä finaalisarjaan.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: SaiPan tiedote

Lue myös:
Kansainvälinen jääkiekkoliitto ei reagoi Venäjän joukkokäryyn
VIDEO: Liigan pudotuspelien näyttävimmät suoritukset tähän asti

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa