SaiPa - Jokerit 6.2.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/06/2014
Jaa tämä...

Vieraileeko Jokerit Kisapuistossa viimeisen kerran?

SaiPa – Jokerit, merkki 2, kerroin 2,65 Unibet
SaiPa – Jokerit ML, merkki 2, kerroin 2,00 Sportingbet

Unibetin kertoimet otteluun 2,30 | 3,85 | 2,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Lappeenrannassa yhteen iskevät SaiPa sekä Helsingistä vieraaksi saapuva Jokerit. Tänään Suomen korkeimmalla sarjatasolla pelataan yhteensä kolmella pelipaikkakunnalla. Jokerit sytyttää Lappeenrannassa aina, joten paikan päällä tuleekin olemaan varmasti huikea tunnelma. Sarjataulukossahan SaiPa on tällä hetkellä kolmantena, kun taas Jokerit löytyy kuudennelta sijalta. SaiPa oli edellisellä kierroksella suurissa vaikeuksissa KalPan kanssa, sillä lappeenrantalaiset pystyivät nappaamaan voiton vasta jatkojen päätteeksi. Jokerit on ollut viime aikoina tästä kaksikosta huomattavasti paremmassa pelivireessä, vaikka edellisellä kierroksella JYP hakikin jatkojen päätteeksi Helsingistä voiton 1-2 numeroin. Neljä edellistä ottelua ovat Jokereille tuottaneet kolme voittoa, joten vierasjoukkueen pelivire on viime otteluissa ollut kunnossa.

Jokerit pystyi luomaan edellisellä kierroksella JYPiä vastaan maalintekopaikkoja itseasiassa todella laadukkaalla tavalla, mutta maalinteko oli yksinkertaisesti vierasjoukkueen kohdalla heikkoa luokkaa. Jokereiden puolustus on viime aikoina toiminut joka tapauksessa erittäin hyvin, joten sinänsä ei ole vierasjoukkueen kohdalla syytä huoleen, vaikka helmikuun aikana täyttä pistepottia helsinkiläiset eivätkään ole vielä saalistaneet. Jokereiden puolustus pystyy toimittamaan kiekkoa nopealla aikataululla eteenpäin ja se voikin aiheuttaa tänään suuria ongelmia lappeenrantalaisten alakerralle. Jokereiden kannalta suurin asia onkin se, että pystyvätkö vierasjoukkueen puolustavat pelaamaan kiekkoa vauhdissa oleville helsinkiläishyökkääjille. On syytä ottaa huomioon, että SaiPan puolustuksen kiekollinen osaaminen on erittäin rajallista, joten siinä mielessä lappeenrantalaisten alakerran tulee olla tänään tarkkana heti ensimmäisestä luistimenviillosta lähtien.

Jokerit joutuu lähtemään tähän otteluun ilman apuvalmentajaansa, sillä Hannu Virta on Suomen maajoukkueen mukana edustamassa Leijonia Sotshin Olympialaisissa, kun taas Ossi Väänänen on edustamassa samalla tavalla Leijonia, mutta kaukalon sisällä. Jokereiden kannalta erinomainen asia on kuitenkin se, että korvaajaa on tarjolla vierasjoukkuetta edustamaan. Janne Lahti on tänään tekemässä paluuta Jokereiden vahvuuteen. Samalla tavalla myös Antti Tyrväinen on vierasjoukkueen käytettävissä. Jokereiden mahdollisuudet täyteen pistepottiin ovat näin ollen kaiken kaikkiaan hyvät. SaiPa joutuu tässäkin ottelussa pelaamaan periaatteessa vain kuudella puolustajalla. Esimerkiksi Ryan Glenn joutuu pelaamaan valtavia peliminuutteja illasta toiseen. SaiPan erinomainen kotipelivire on muutenkin ollut aavistuksen kenties hiipumaan päin, joten Jokerit on syytä komealla kertoimella vetokupongille poimia mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas