SaiPa - JYP 7.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/07/2013
Jaa tämä...

JYP matkustaa SaiPan vieraaksi Lappeenrantaan.

SaiPa – JYP, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,57 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,35 | 4,00 | 2,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään useampi mielenkiintoinen ottelu Suomen itsenäisyyspäivän jälkeen, Lappeenrannassa yhteen iskevät SaiPa sekä Jyväskylästä vieraaksi saapuva JYP. Sarjataulukossa SaiPa on tällä hetkellä kolmantena, kun taas JYP löytyy neljänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kaksi pistettä SaiPan eduksi. SaiPa tunnetaan äärimmäisen vakuuttavana kotijoukkueena, mutta toisaalta silti maaliodotusarvo tätä ottelua kohtaan on suhteellisen pieni. SaiPan edellinen kotiottelu oli yhtä hurlumhei -meininkiä TPS:ää vastaan, mutta kolmesta edellisestä kotiottelusta kaksi ovat päättyneet alle vaadittuun maalimäärään.

JYP hävisi viimeksi kotonaan täysin käsittämättömästi HPK:ta vastaan 0-3 maalein, vaikka muuten vierasjoukkue on kulkenut oikeastaan useammassakin ottelussa voitosta voittoon. HPK:lle on annettava suurta kiitosta siitä, että hämeenlinnalaisseura ei antanut JYPille kotonaan maaliakaan. Tarkemmin sanottuna neljä edellistä ottelua ovat tuottaneet joka tapauksessa JYPille kolme voittoa. JYP on ehtinyt viime aikoina esimerkiksi Raumaalla nollaamaan erittäin vahvana kotijoukkueena tunnetun Lukon. JYP on joutunut pelaamaan viime aikoina paljon vierasotteluita, mutta toisaalta tiukasti puolustava jyväskylyläläisseura on pystynyt saalistamaan voittoja suhteellisen hyvällä tahdilla. Vieraissa viiteen edelliseen vierasotteluun JYP on jäänyt kokonaan pisteittä vain kaksi kertaa.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet jo pidemmän aikaa äärimmäisen tasaisia ja tänäänkin tiedossa tulee olemaan maalin peli suuntaan tai toiseen. SaiPan kotietu tekee lähtökohdat erittäin tasaisiksi, sillä SaiPa on kärsinyt viime aikoina kuitenkin paljon loukkaantumisista. Pekka Tirkkonen voi siinä mielessä olla iloinen, että uusia vastuunkantajia on löytynyt, mutta kuinka pitkäksi aikaa, jos SaiPan tärkeimmät pelaajat Patrick Davisin johdolla ovat vielä kauankin sivussa? Myös JYPiltä sivussa ovat esimerkiksi Jani Tuppurainen, Jyrki Välivaara sekä Anssi Löfman. Maaleilla tuskin tässä ottelussa juhlitaan. Alle 5,5 maalia on järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas