SaiPa - Lukko 15.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Ailahtelevasti pelanneet SaiPa sekä Lukko vastakkain Kisapuistossa.

SaiPa – Lukko, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 
SaiPa – Lukko, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,05 | 4,10 | 2,95 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Lappeenrannassa yhteen iskevät SaiPa sekä vieraaksi saapuva Rauman Lukko. Ottelu tullaan esittämään Nelonen Prolla suorana lähetyksenä. SaiPa on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, kun taas Lukko löytyy sijalta yksitoista. SaiPan alkukausi on ollut mahtavaa seurattavaa ja viimeksihän SaiPa viime hetken maalilla vei pisteet Kuopiosta mukanaan 2-3 numeroin. SaiPan erittäin kapea kärkiosamainen aiheuttaa sen, että SaiPa tuskin tulee pitämään sijoitustaan kolmen joukossa pitkää aikaa. Toisaalta SaiPa on ollut kotonaan äärimmäisen vakuuttava. SaiPa on kotonaan juhlinut voittoja erinomaiseen tahtiin edellistä kotiottelua lukuunottamatta.

Lukko on ollut läpi alkukauden äärimmäisen epätasainen joukkue. Lukko voitti edellisellä kierroksella kotonaan HIFK:n 5-2 maalein, joten se kertoo siitä, että etenkin kotonaan Lukko on äärimmäisen vaikeasti voitettavissa. Toisaalta Lukolla on alla viime aikoina myös 1-4 maalein tappio Kärppiä vastaan sekä myös 4-7 numeroin tappio Pelicansia vastaan. Lukko on kärsinyt viime aikoina maalivahtiongelmista, joten tiedossa tulee olemaan ehdottomasti hankala vierailu Lappeenrantaan. SaiPa tulee varmasti kotonaan heti kovaa päälle alusta alkaen, joten Lukon ongelmat puolustuksessa saattavat vielä johtaa hyvin pitkään iltaan vierasjoukkueelle.

SaiPan puolustus ei vakuuttanut edellisessä kotiottelussa Tapparaa vastaan, mutta toisaalta SaiPa on ollut kotonaan niin hyvä, että Lukon epävarma puolustus joutuu todellakin erittäin vaikeaan paikkaan. Lukko omaa joukkueessaan laadukkaita yksilöitä, joten sinänsä Lukko pystyy materiaaliltaan kamppailemaan tämänkin ottelun voitosta. SaiPa on ollut viime kerroilla vaikea vastustaja juuri Lukolle, joten henkinen yliote on lappeenrantalaisilla. Kaiken kaikkiaan tiedossa on kohtaaminen, jossa maaleja varmasti nähdään.

Veikkaussivut | Tuomas