liiga playoffs veikkaussivut saipa pelicans

Tiistai 13.3.2018 SaiPa - Pelicans, ensimmäinen pudotuspeli. Viekö SaiPa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 03/12/2018
Jaa tämä...

SaiPa – Pelicans klo 18:30 ti 13.3.2018

SaiPa hamuaa lisämenestystä Pelicansiin kustannuksella. Voitto Kaaneista pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella tietäisi sitä että se pääsisi haastamaan TPS:ää toisella kierroksella. Pelicansien jatkon myötä homma keikahtaisi niin, että Pelikaanit kohtaisivat Kärpät ja Ässät – Lukko parin voittaja puolestaan TPS:n.

SaiPa lähtee ennakkosuosikkina tähän ottelusarjaan, jossa vaaditaan siis kaksi voittoa. Ensimmäiset ottelut pelataan tiistaina, seuraavat sitten torstaina ja jos ratkaisua ei ole syntynyt vielä silloinkaan, pelataan kolmas ja ratkaiseva ottelu sitten lauantaina.

Mielenkiintoista dataa:

Ensimmäiseen otteluun SaiPa lähtee isona suosikkina, otetaan nyt vaikka puntariksi sitten viimeaikaiset runkosarjan peliotteet. Pelicansilla käyrä on melkoisessa laskussa ja viimeisenä pudotuspeleihin selvinnyt joukkue on joutunut pelaamaan ”pudotuspelejä” jo pidemmän aikaa. Matseista riittää mukavasti jännitettävää ja vedonlyöntiä ja nyt kannattaakin viimeistään laittaa kaikki kuntoon omaa pudotuspelien vedonlyöntiä varten. Kohta painetaan neljän otteluparin voimin ja nämä kaksi otteluparia antaa hyvän maun siitä mitä kaikkea on luvassa.

Lehterän SaiPa vastaan Matikaisen Pelicans

Pelicansin ottaa kauden jälkeen haltuunsa entinen Tappara-pelaaja ja Jukurivalmentaja Ville Nieminen. Iso kysymys on se, että miten Pelicansin bensa riittää SaiPaa vastaan, runkosarjan loppu näytti Kaanien kannalta melko murheellisesti. Nyt on kuitenkin varmasti käyty siellä bensatankilla uudemman kerran ja pelataan näitä kaikkien pelaajien lempipelejä. Ratkaisuun asti mennään pelaamalla joka pelissä, nyt ei rankkareita ammuta.

Tero Lehterän SaiPa on pelannut ajoittain todella mainiosti, Petri Matikaisen Pelicans sen sijaan on melkein koko kauden ajan alisuorittanut. Joukkue kuitenkin selvitti tiensä pudotuspeleihin ja tämä on tainnut olla se minimisaavutus tällä pelaajistolla. Joukkueessa on varsin kokeneita pelaajia jotka tietävät taatusti miten pudotuspeleissä pelataan, samaa toki voi sanoa Saipasta.

Maalintekijävetoon voi heitellä hieman eri ratkaisijoita jopa kuin runkosarjassa, yleensä pudotuspeleissä tietyt pelaajat puhkeavat kukkaan ja alkavat ratkomaan pelejä. Kuka se mahtaa tässä pelissä olla?

Saadaanko tähän maaliryhmään lisää maaleja näistä peleistä?

lauri
New York Knicks - Chicago Bulls 20.3.2018, häviäminen ei haitta...

Knicks ja Bulls eivät pelaa kevään pudotuspeleissä, kummankin tavoite nyt on saada mahdollisimman hyvä draft -paikka, ja tämä tarkoittaa häviämistä.

JOKERIT-TSSKA-MOSKOVA-VEIKKAUSSIVUT
Tiistai 20.3. Jokerit - TsSKA Moskova. Nyt se toinen voitto siihe...

Kova oli maanantain taistelu, tiistaista tulossa varmasti samanlainen. Tasoittaako Jokerit voitot lukemiin 2-2?

liiga-veikkaussivut-tps-saipa
Tiistai 20.3.2018 - TPS aloittaa pudotuspelisarjan SaiPaa vastaan...

TPS - SaiPa, keskinäiset pelit 1-3 tällä kaudella. TPS on sarjan suosikki, miten kauan SaiPa piinaa?

liiga-veikkaussivut-jyp-hifk
Keskiviikko 21.3.2018. Jyväskylässä JYP kurittaa HIFK:ta isän...

Jyväskylä on IFK:lle paha paikka ja kun JYPin ei tarvitse tässä sarjassa kuin voittaa ne kotipelit, niin eikös tämä ole aika selvää kauraa?

TSSKA-MOSKOVA-JOKERIT-VEIKKAUSSIVUT
Torstai 22.3.2018 - TsSKA Moskova - Jokerit. Millä Jokerit-lintu...

Jokereiden tehtävänä on nyt voittaa kolme seuraavaa ottelua. Ensimmäinen erä on Moskovassa, päättyykö kausi jo tänään?

liiga-veikkaussivut-ässät-kärpät
Torstai 22.3.2018 Ässät - Kärpät Porissa. Nyt on Ässillä se...

Onko Ässät saanut jo pudotuspelikoneensa käyntiin myös Kärppiä vastaan? Kertoimet ovat vieraille, mutta kummalle sinun vedot menevät?

image_football
Tanska - Panama 22.3.2018, virittelyä MM-kisoihin

Tanska pääsi MM-kisoihin murskaamalla Irlannin 5-1. Panama taas pääsi kisoihin, kun USA ei pystynyt voittamaan lohkojumboa.

lewis
F1 Australian GP 25.3.2018, Hamilton taas vankka suosikki

Kausi 2018 alkaa siitä mihin viime kausi jäi. Mercedeksen Lewis Hamilton on selvä ykkössuosikki, Ferrarit ja Red Bullit yrittävät haastaa.

Aikaisemmat otteluennakot