SaiPa - Pelicans 2.10.2014 | Vierasjoukkueet eivät juhli Lappeenrannassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2014
Jaa tämä...

Pelicans voitti kauden aiemman mittelön.

Vihje lyhyesti

Joukkueet löytyvät ennen illan ottelua sarjataulukon eri päistä. SaiPa on sarjassa toisena ja Pelicans sijalla 12. Kotijoukkue on illan ottelussa jopa selvä ennakkosuosikki. SaiPa ei ole hävinnyt vielä kotona kertaakaan ja Pelicans on puolestaan hävinnyt kaikki vieraspelinsä.

[ Tänään tuskin maaleilla juhlitaan. Alle 5.5 maalilla saa vielä pelattavan 1.60 kertoimen. Gutsille 100 € bonus tästä ]

SaiPa pelasi erittäin heikon vieraspelin Kuopiossa, joten tänään jäällä nähdään todennäköisesti ärsytetty kotijoukkue.Pelicans vei joukkueiden aiemman kohtaamisen ja ilmassa onkin tänään revanssihenkeä. Pelicans ei ole vielä vakuuttanut varsinkaan vieraissa, joten tässä kohteessa ei pysty hakemaan yllätystä.

Vihje: SaiPa, kerroin 1.80 Bet365

 

 

Perustelut vihjeelle

SaiPa tuskaili Kuopiossa maalinteon kanssa ja esitys oli muutenkin erittäin heikko. Kotijäällä meno on kuitenkin ollut vakuuttavaa. Kapteeni Ville Koho on edelleen loukkaantuneena, mutta muuten jalkeilla on paras mahdollinen kokoonpano.

Pelicans hävisi viime ottelun vieraissa ailahdelleen esityksen jälkeen JYPille vaikka oli jopa kiinni voitossa. Pelicansin ainoa mahdollisuus voittoon lepää tänään maalivahdin varassa. Jere Myllyniemeltä vaaditaan huippupeliä. SaiPa tuskaili viime pelissään maalinteon kanssa ja Myllyniemellä on mahdollisuus horjuttaa hyökkääjien mieltä huipputorjunnoillaan.

Vierasjoukkueet ovat tehneet Kisapuistossa kolmessa ottelussa vasta viisi maalia ja Pelicans tuskin tuo tähän suurta muutosta. Joukkue on iskenyt kolmessa vieraspelissä kolme maalia.

Lähtökohdat povaavat kotijoukkueelle jopa helppoa voittoa tänään. Kotivoitto on hyvä veto tässä kohteessa, sillä yllätyksen mahdollisuus Kisapuistossa on erittäin pieni.

Vihje: SaiPa, kerroin 1.80 Bet365

 

Veikkaussivut | Antti