SaiPa - Sibir | Jääkiekon harjoitusottelut 17.8.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

SaiPa aloittaa ”kotiturnauksessaan” Sibir -ottelulla.

SaiPa – Sibir, merkki 2, kerroin

Jääkiekon harjoitusotteluita, päivän toisessa Etelä-Saimaa turnauksen ottelussa Lappeenrannassa kotiyleisön suosikki, SaiPa aloittaa oman urakkansa kohtaamalla KHL-seura Sibirin. Tasoero on merkittävä vierasjoukkueen eduksi ja muu tulos, kuin vierasvoitto olisi ilman muuta yllätys.

SaiPa aloittaa kauttaan uuden valmentajansa johdolla. Viime kaudella valmentanut Ari-Pekka Selin siirtyi Hämeenlinnaan ja nyt vuorossa päävalmentajana on Pekka Tirkkonen. SaiPa on edelleen heikko materiaaliltaan, mutta kotiturnauksessaan yllätysmahdollisuudet kasvavat – etenkin, kun Sibiristäkään on vaikeaa lähteä sanomaan näin alkuvaiheessa mitään.

Sibirin suurimmat tähdet löytyvät suomalaisista, sillä vierasjoukkueen riveistä löytyvät SM-liigaakin pelanneet Jori Lehterä sekä Jonas Enlund. Vierasjoukkueesta löytyy toki muutenkin paljon taitoa, joten ilman muuta Sibirillä on hyvät mahdollisuudet jopa turnauksen voittoon. SaiPa menetti kesän aikana kokoonpanosta paljon kokemusta ja tilalle hankittiin lähinnä nuoria pelaajia. Nyt olisi hyvä näytönpaikka, mutta on selvää, että tiedossa on vaikeaa tälläkin kaudella.

Veikkaussivut | Tuomas