SaiPa - Tappara 11.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Venyykö SaiPa kotivoittoon Tapparasta?

SaiPa – Tappara, merkki 1, kerroin 
SaiPa – Tappara ML, merkki 1, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 2,15 | 4,20 | 2,80

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Lappeenrannassa yhteen iskevät SaiPa sekä vieraaksi saapuva Tampereen Tappara. SaiPa on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, kun taas puolestaan Tappara löytyy kahdeksannelta sijalta. Tappara voitti eilen Lahden Pelicansin huikeassa jännitysnäytelmässä 3-2 maalein, mutta valitettavasti Tapparalle ottelu oli äärimmäisen raskas ja näin ollen SaiPa saa selkeää etua lepäämisen suhteen. SaiPa on levännyt monta päivää putkeen, sillä SaiPa ei pelannut tiistainakaan. Edellisen kerran SaiPa pelasi lauantaina ja silloinhan lappeenrantalaisryhmä nappasi Hämeenlinnasta voiton 1-2 maalein. SaiPa on siispä päässyt lataamaan akkuja tätä ottelua ajatellen ja sehän varmasti sopii kotijoukkueen kannattajille.

Tapparalla on alla kaksi voitettua ottelua, mutta siltikään Jukka Rautakorpi ei voi olla lainkaan tyytyväinen vierasjoukkueen alkukauteen. Tappara on paininut suurien ongelmien kanssa varsinkin sentteriosastolla. Tappara on myös joutunut hieman muokkaamaan kokoonpanoa ja uusien huhujen mukaan Tappara olisikin vahvistumassa uudella ulkomaalaispelaajalla lähiaikoina. Joka tapauksessa Tappara on pelannut tähän mennessä neljä ottelua vieraissa eikä ole voittanut niistä ainuttakaan. Tapparan alkukauteen vierasotteluiden osalta mahtuu jopa 6-1 numeroin tappio HPK:ta vastaan.

SaiPa on ollut alkukaudella kotonaan lyhyesti sanottuna vakuuttava, joten lähtökohtaisesti SaiPa on syytä nostaa tämän ottelun voittajasuosikiksi. SaiPa on kotonaan ehtinyt voittamaan jo niin monta ottelua, että lähtökohtaisesti muu tulos kuin kotivoitto olisi tällä hetkellä yllättävää. SaiPan materiaali etenkin puolustuksen osalta on erittäin rajallista, mutta Kisapuistossa pelatessa SaiPa on äärimmäisen vaarallinen joukkue.

Veikkaussivut | Tuomas