Saipa - TPS 26.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Kuuden pisteen ilta V.S. Paineeton ilta.

Saipa – TPS, Merkki 1, Kerroin 1.67 Unibet

Uskotaan Saipan pleijaripaikkaan tänä keväänä. Tänään luvassa kotivoitto!

Uusille pelaajille 100€ talletusbonusta!

Saipa saa vieraita Suomen Turusta, kun sikäläinen palloseura saapuu häiritsemään lappeenrantalaisten playoff-haaveita. Saipa on kiinni säälipleijareissa, mutta siellä pysyäkseen joukkueen on käytännössä voitettava koko ajan.

Lappeenrannan Sputnik on ottanut SM-liigan 10. sijan omakseen ja ei varmasti luovu siitä taistelutta. Joukkueen peliesitykset eivät ole kuitenkaan olleet aivan sieltä vakuuttavimmista päästä viime aikoina. Edellinen matsi Ilvestä vastaan osoitti, että joukkue saattaa sortua jopa jonkinlaiseen takkiauki-syndroomaan, sillä oli lähellä, ettei tuleva liigakarsija olisi vienyt lappeenrantalaisilta pisteitä. Positiivista tuossa matsissa Saipan kannalta oli se, että joukkue sai kuin saikin käännettyä ottelun itselleen ja samalla myös avattua hieman tukossa olleita maalihanojaan. Voitolla tänään Saipa saisi repäistyä kuuden pisteen kaulan 11. olevaan Pelicansiin ja saisi näin vähän hengitystilaa tiukassa sarjataulukossa.

TPS on siinä mielessä poikkeuksellinen joukkue tämän hetken SM-liigassa, että sillä ei ole enää panosta lopuissa runkosarjan otteluissaan. Ilves on niin kaukana takana, että siitä ei ole huolta, mutta toisaalta myöskään säälipleijareihin ei ole TPS:llä enää mitään asiaa. Joukkueen pelaajat voivatkin ruveta jo miettimään, mihin varaisivat lomamatkojaan, kun kausi parin viikon päästä päättyy. Tähän joukkueen otteet ovat viimeisten kierrosten aikana myös viitanneet. Viimeisistä viidestä ottelusta vain yksi voitto ja omissa soinut joka ottelussa vähintäänkin melko isosti. Oikeastaan ainoat pointit, jotka TPS:n voittoa tänään puoltavat ovat juurikin paineettomuus ja se, että joukkue on saanut huilata viikonlopun yli. En kuitenkaan usko, että nämä seikat riittävät kaatamaan varmasti motivoitunutta Saipaa lappeenrantalaisten kotiluolassa.

Luottoa löytyy Saipalle ja lapusta löytyy numero yksi. Jos Saipan tehottomuuden korjaantuminen Ipaa vastan olikin vain silmänlumetta, niin myös tasuri on mahdollinen.

Veikkaussivut | Oskari