VIDEO: SaiPa vahvisti takalinjojaan jenkkipakilla - Kaverilla mieletön lyöntilaukaus!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

SaiPa hankki pakistoonsa väkevää osaamista.

SaiPa tiedotti maanantaina solmineensa yksivuotisen sopimuksen Sam Lofquistin kanssa. 24-vuotias jenkkipakki siirtyy Lappeenrantaan Ruotsin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Djurgårdenin väreistä.

Lofquist on kiekkoillut kolme viimeistä kautta samassa sarjassa. Tosin kaksi ensimmäistä kautta sujuivat Oskarshamnin rivistössä. 144 Allsvenskan-ottelua ovat tuoneen puolustajan pistetilille tehot 26+40=66.

[ Maanantain huippu-matsi Saksa-Portugali! NordicBet tarjoaa otteluun kertoimet 1.92 | 3.55 | 4.20. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

– Ystäväni, jotka ovat pelanneet niin Liigassa kuin NHL:ssä sanoivat, että Suomen sarja on lähimpänä Pohjois-Amerikkaa koko Euroopassa pelityyliltään. Se tukee tavoitettani päästä vielä joskus kokeilemaan siipiäni NHL:ssä, Lofquist linjasi SaiPan tiedotteessa.

Lofquistilla on erikoisosaamista, mikä nostaa hänet massasta selvästi esiin. Hänen lämärinsä on nimittäin aivan jäätävää luokkaa. Jenkkipakki tinttasi Ruotsissa tutkaan peräti 170 km/h -lukemat laukaukselleen. Verrokkina voidaan pitää supertähti Zdeno Charaa, joka pitää nimissään NHL:n ennätystä 175km/h.

Katso Lofquistin tyylinäyte lämäämiseen tästä!

Ja tsekkaa tästä miehen kermainen rankkariveivi!

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut