Saksa U20 - USA U20 29.12.2013 | Nuorten MM-jääkiekko

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Kuinka rumasti USA teloo surkean Saksan?

Saksa (+6,5 maalia) – USA, merkki 2, kerroin 1,50 Betsson
Saksa (+7,5 maalia – USA, merkki 2, kerroin 2,00 Sportingbet

Betssonin kertoimet otteluun 28,00 | 17,00 | 1,01 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon nuorten maailmanmestaruusturnauksen ottelut jatkuvat tänään kahden ottelun voimin, ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Saksa sekä vastaan asettuva USA. Molemmat joukkueet ovat pelanneet tähän mennessä kaksi ottelua. Saksa on täysin odotetusti hävinnyt molemmat tähän mennessä pelanneet ottelunsa. Ensimmäisessä ottelussa Saksa hävisi Kanadaa vastaan 2-7 maalein sekä jälkimmäisessä ottelussa Slovakia murskasi saksalaiset vaatimattomasti 9-2 numeroin. Saksa on turnauksen surkein joukkue yhdessä Norjan kanssa eikä kukaan oleta, että Saksalla olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia taistella jatkopaikoista. Saksan ainoa tavoite suurella todennäköisyydellä on se, että he pystyisivät jättämään loppusijoituksissa Norjan taakseen.

USA on pelannut itsensä turnauksen mestarisuosikeiden joukkoon. Itseasiassa USA ei ole alunperin ollut tämän turnauksen mestarisuosikeita, mutta kahdessa ensimmäisessä ottelussa Jenkit ovat viimeistelleet yksitoista maalia. Ensimmäisessä ottelussaan USA voitti Tsekin 1-5 numeroin sekä jälkimmäisessä kamppailussa kaatui Slovakia 6-3 lukemin. USA ei ole pelannut vielä ensimmäistäkään ottelua oikeasti vaarallista sekä laadukasta joukkuetta vastaan, mutta toisaalta nämä surkeat vastustajat antavat hyvää mahdollisuutta harjoitella hyökkäyskuvioita tulevia huomattavasti hankalampia otteluita ajatellen. USA jätti itsestään erittäin hyvän kuvan Slovakiaa vastaan käydystä ottelusta sen takia, koska toisessa erässä Slovakia viimeisteli kaksi maalia ylivoimalla lyhyen ajan sisään, mutta Jenkit eivät siitä lannistuneet. Monet joukkueet olisivat siinä tilanteessa menneet jo pieneen paniikkiin, mutta USA viimeisteli itse lopulta kuusi osumaa slovakialaisten verkkoon.

Saksan sekä USAn välisestä tasoerosta on oikeastaan turhaa alkaa edes keskustelemaan, koska sopivaa sanaa ei sellaiselle taida näin äkkiseltään löytyä. Saksa pelaa täysin väärässä porukassa eikä sitä tarvitse lähteä kaunistelemaan yhtään sen enempää. Saksan nuoret pelaajat saavat tässä turnauksessa hyvää sekä ennen kaikkea arvokasta kokemusta jatkoa ajatellen, mutta muuta Ruotsista ei ole Saksaan kotiinviemiseksi. USA voitti aikalailla tasan vuosi sitten edellisessä maailmanmestaruusturnauksessa Saksan 8-0 numeroin. Tänään todennäköisesti nuo lukemat ovat suhteellisen lähellä totuutta. USAn ei tarvitse tehdä Saksan verkkoon maaleja jatkuvalla tahdilla, mutta hyvää harjoitustahan se on jatkoa ajatellen. Suurellakin tasoituksella USA poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas