Salavat UFA - Sibir 20.9.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Salavat UFA arvokasta voittoa Sibiristä?

Salavat UFA – Sibir, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,57 | 4,20 | 4,80 

 

 

Jääkiekon KHL:ssä on tänään erittäin vilkas pelipäivä, Salavat UFA saa vieraakseen Sibirin. Salavat UFA voitti edellisellä kierroksella Vladivostokin 4-1 maalein, kun taas puolestaan Sibirillä on alla tiukka 3-2 maalein tappio Magnitogorskia vastaan. Sibir on ehtinyt voittamaan alkukaudella vasta yhden ottelun varsinaisella peliajalla ja toisekseen Sibirin materiaali ei yllä millään tavalla Salavat UFAn tasolle. Salavat UFA on joukkueista valtavasti laadukkaampi ja lisäksihän Salavat UFA on onnistunut maalinteossa alkukauden aikana erinomaisesti. Puolustuksen osalta Salavat UFA on ollut epätasainen, mutta hienoa Salavat UFAn kannalta on tietenkin se, että maalinteko ei ole missään vaiheessa tökkinyt.

Sibir on oikeastaan ollut äärimmäisen tasainen joukkue siinä mielessä, että jokainen neljästä ottelusta on päättynyt tasapeliin varsinaisen peliajan jälkeen tai korkeintaan yhden maalin erolla suuntaan tai toiseen. Sibir on onnistunut pelaamaan sinänsä tasaisesti alkukaudella ja se varmasti lupaakin jatkoa ajatellen hyvää. Sibir tulee olemaan kotonaan hankalasti voitettavissa myös Salavat UFAn tasoisille joukkueille, mutta vieraissa Sibirille ei voida lupailla paljoakaan. Sibir onkin pelannut toistaiseksi kaksi vierasottelua ja hävinnyt molemmat.

Salavat UFA on ollut aikaisemmilla kerroilla painajaismainen vastustaja juuri Sibirille ja nyt lähtökohtaisesti Salavat UFA on kotonaan selkeän ennakkosuosikin asemassa. Salavat UFA on tehnyt alkukaudella jo peräti 17 maalia, mutta nyt tosissaan oma pää on myös saatava kuntoon paremmalla prosentilla. Jos ja kun näin tapahtuu, Salavat UFA tulee olemaan runkosarjan päätyttyä sarjataulukossa korkealla.

Veikkaussivut | Tuomas