VIDEO: Sam Allardyce ei jatka Englannin päävalmentajana

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Englannin päävalmentaja lähtee jälleen vaihtoon.

Englannin jalkapallomaajoukkueen tuore päävalmentaja Sam Allardyce ei ehtinyt olemaan kauaa punavalkoisten peräsimessä. Hän ehti aiheuttaa kotimaassaan skandaalin, kun brittilehti Daily Telegraph esitti hänestä hyvin epäedullista videokuvaa.

Allardyce neuvoo kyseisessä videossa aasialaisiksi liikemiehiksi tekeytyneitä miehiä kiertämään Englannin jalkapalloliiton pelaajasiirtosääntöjä ja haukkui lisäksi edeltäjäänsä Roy Hodgsonia, joka epäonnistui EM-kisoissa pahoin tehtävässään.

– Viimeisten tapahtumien takia FA ja minä olemme yhteisymmärryksessä päättäneet purkaa sopimukseni. Oli hieno kunnia tulla nimetyksi päävalmentajaksi kesäkuussa, ja olen todella pettynyt tähän lopputulokseen, Allardyce kertoi tiedotteessa.

– Olen tänään aamupäivällä tavannut Greg Clarken ja Martin Glennin sekä pyytänyt vilpittömästi ja koko sydämestäni anteeksi tekojani.

Allardyce teki toiminnallaan kyseenalaista historiaa: Hän ehti olemaan Englannin päävalmentajana ainoastaan 67 päivää. Näin lyhyttä aikaa ei yksikään Englannin päävalmentaja ole ollut tehtävässä. Tuona aikana Englanti pelasi yhden pelin Slovakiaa vastaan.

BBC:n mukaan Englannin maajoukkueen valmentajaksi on nimetty Gareth Southgate, mutta korvaajaa etsitään kuumeisesti.

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Barcelona murskavoittoon ilman Lionel Messiä
VIDEO: Real Madrid jäi La Ligassa tasapeliin – Cristiano Ronaldo kiukutteli

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa