Sampdoria - Genoa 15.9.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Italian myöhäisillassa kuuma paikallistaisto Sampdorian sekä Genoan välillä.

Sampdoria – Genoa, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,40 | 3,15 | 3,05 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n kierroksen odotetuin kohtaaminen käydään tänään myöhäisillassa Sampdorian sekä Genoan kohdatessa toisensa. Sampdoria sekä Genoa tuntevat toisensa äärimmäisen hyvin ja tiedossa tuleekin olemaan varmasti mielenkiintoinen sekä tapahtumarikas kohtaaminen. Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin huhtikuussa ja silloin päädyttiin 1-1 maalein tasapeliin. Genoan puolustustyöskentely on alkukaudella ollut katastrofiaalista, sillä ensimmäisessä ottelussa Genoa hävisi Interin vieraana 2-0 maalein ja heti perään Genoa hävisi täysin käsittämättömästi Fiorentinan isäntänä 2-5 numeroin.

Kummallakaan tässä ottelussa ei ole kotietua ja paikalla tulee olemaan varmasti yleisöä hurja määrä – kannustuksesta voitto ei tule jäämään kiinni. Nämä ottelut Sampdorian sekä Genoan välillä ovat aina Italian pääsarjan kuumimpia taisteluita, joten tunnetta ja taistelua ei tule tästä kamppailusta puuttumaan. Sampdoria viimeksi kotiareenallaan hävisi Juventusta vastaan 0-1 maalein, mutta paljon positiivistäkin Sampdorian alkukausi on sisältänyt. Alkukausi ei ole tietenkään ollut otteluohjelmankaan osalta millään tavalla helppo.

Genoan puolustus on jättänyt itsestään surkean kuvan alkukauden osalta, joten se lisää vain entisestään sitä todennäköisyyttä, että maaleja tullaan tälläkin kertaa näkemään! On täysin mahdotonta lähteä etukäteen ennustamaan, että kuinka tässä ottelussa tulee lopulta käymään. Kaiken kaikkiaan yli 2,5 maalia on erinomainen valinta mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas