San Antonio Spurs - New York Knicks 3.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/02/2014
Jaa tämä...

Juhliiko San Antonio täyttä pistepottia New Yorkin kustannuksella?

San Antonio Spurs – New York Knicks (+11,5 pistettä), merkki 1, kerroin 1,92 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 1,08 | 7,17 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:ssa pelataan Suomen aikaan tulevana yönä useita kamppailuita, New York Knicks matkustaa lähes mahdottoman tehtävän eteen San Antonio Spursin vieraaksi. New York Knicks on laadukas joukkue, mutta valitettavasti vierasjoukkueella ei taida tässä ottelussa mahdollisuuksia olla. San Antonio Spurs on pelin jokaisella osa-alueella New York Knicksiä edellä. San Antonio Spurs on viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa, kun taas New York Knicksillä viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Edellisellä kierroksellahan San Antonio Spurs murskasi Brooklyn Netsin 113-92 numeroin. Oikeastaan kierroksesta toiseen San Antonio Spurs viimeistelee erinomaisia pistemääriä, joten siinä mielessä New York Knicks on tänään lähes tekemättömän tehtävän edessä. Neljätoista vierasottelua ovat New York Knicksille tuottaneet ainoastaan viisi voittoa, joten vierasjoukkue ei ole matkapeleissään päässyt juhlimaan.

San Antonio Spurs lukeutuu läntisen konferenssin parhaimpiin kotijoukkueisiin. Kuusitoista kotiotteluahan ovat San Antonio Spursille tuottaneet vaatimattomasti kaksitoista voittoa. Materiaaliltaan San Antonio Spurs on erittäin laadukas, mutta oikeastaan kenties suurin syy hyvään menestykseen on se, että kotijoukkueen valmennus on luonut selkeän pelitavan kotijoukkueelle, jota jokainen pelaaja noudattaa. San Antonio Spursin kokoonpanossa ei käytännössä ole vapaamatkustajia, kun taas esimerkiksi New York Knicksin kokoonpanosta sellaisia voisi lähteä esille nostamaan. Edellisellä kierroksellahan New York Knicksin puolustus vuoti hurjalla tavalla, kun Toronto Raptors teki vierasjoukkueesta selvää jälkeä 115-100 numeroin. Liian monessa ottelussa New York Knicksin puolustus vuotaa ja sitä kautta melkeinpä joukkue kuin joukkue pystyy tekemään vierasjoukkueelle suuria pistemääriä. Lopulta New York Knicksin itseluottamuskaan ei ole yksittäisessä ottelussa tai oikeastaan koko kauden aikana ollut hyvällä tasolla.

New York Knicks on kärsinyt viime aikoina runsaista loukkaantumisongelmista ja lopullinen vierasjoukkueen kokoonpano onkin tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä! New York Knicksiltä sivussa edelleen saattavat olla Carmelo Anthony, Pablo Prigioni sekä Raymond Felton. Varsinkin Carmelo Anthonyn loukkaantuminen on syönyt valtavasti tehoja vierasjoukkueen heittopelistä. Yksittäinen pelaajahan ei saisi vaikuttaa liikaa joukkueen suorittamiseen, mutta ilman Carmelo Anthonya New York Knicks ei missään tapauksessa ole oma itsensä. New York Knicks on aikaisemmilla kerroilla ollut San Antonio Spursille vaikea vastustaja, mutta tällä kerralla tässä ottelussa on vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se on San Antonio Spurs. Muutenkaan kotijoukkueella ei ole lainkaan poissaolijoita. Parhaalla kokoonpanolla San Antonio Spurs siispä pääsee tähän otteluun. Vaikuttaisi etukäteen ajateltuna siltä, että kotivoittoa on syytä tasoituksellakin lähteä vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas