San Antonio Spurs - Washington Wizards 14.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Kykeneekö Washington jättiyllätykseen San Antonion vieraana?

San Antonio Spurs – Washington Wizards (+9,5 pistettä), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,17 | 5,20

 

 

Tulevana yönä Suomen aikaa pelataan jälleen suuri määrä koripallon NBA:n otteluita, San Antonio Spurs saa vieraakseen Washington Wizardsin. Lähtökohtaisesti tässä ottelussa tullaan pelaamaan yhteen koriin. Läntisessä konferenssissa San Antonio Spurs on tälläkin hetkellä ykkösenä, sillä kahdeksasta ottelusta kotijoukkueella on alla vaatimattomasti seitsemän voittoa. Edellisestä viidestä ottelustaan San Antonio Spurs on napannut yhtä monta voittoa. Edellisellä kierroksella San Antonio Spurs voitti 85-109 lukemin Philadelphia 76ersin. Ottelu oli lähes ratkennut vierasjoukkueen eduksi taukoon mennessä. D.Green sekä T.Parker olivat vierasjoukkueen parhaita pistemiehiä viimeksi, mutta se tuskin monelle tulee yllätyksenä.

Pitäisikö Washington Wizardsista sanoa hyvääkin? No sanotaan se, että Washington Wizardsin kannalta hyvää otteluiden määrä alkukaudella. Vierasjoukkue on pelannut tähän mennessä seitsemän ottelua ja niistä tappio on tullut viidesti. Heikommin ei oikeastaan voisi Washington Wizardsilla mennä. Edellisellä kierroksella Washington Wizards hävisi 105-95 numeroin Dallas Mavericksin vieraana. Edellisestä viidestä ottelustaan Washington Wizards on pystynyt nappaamaan yhden voiton varsinaisella peliajalla. Brooklyn Nets kaatui jatkoilla lisäksi kotiottelussa muutama kierros sitten. Kaiken kaikkiaan vierasjoukkueen tilanne on synkkä, sillä tiukatkin ottelut tuntuvat kääntyvän kovalla prosentilla vierasjoukkuetta vastaan.

San Antonio Spurs on pelannut alkukaudella kolme kotiottelua ja saalistanut niistä yhtä monta voittoa. Materiaaliltaan San Antonio Spurs ei esittelyjä kaipaa. San Antonio Spurs on myös ollut Washington Wizardsille kohtalaisen vaikea vastustaja, sillä edellisen kerran Washington Wizards on napannut vierasvoiton viisi vuotta sitten. Hetki on kulunut siitä aikaa, kun viimeksi Washington on San Antonio Spursin vieraana juhlinut. Heikolta näyttää myös nyt. Molemmat joukkueet säästyvät ottelun alla loukkaantumisuutisilta. San Antonio on ollut niin huikeassa pelivireessä, että tasoituksellakin on syytä lähteä San Antoniota vetokupongille mukaan nappaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas