Schalke - Real Madrid 26.2. | Mestareiden liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Superjoukkue Real Madrid aloittaa Mestareiden liigan pudotuspelit kovakuntoisen Schalken vieraana.

Lyhyesti

-Kummatkin joukkueet ovat olleet tänä vuonna hyvässä kunnossa. Schalke ei ole hävinnyt vielä tänä vuonna. Real Madridin edellinen häviö on lokakuulta. Mestareiden liigassa madridilaiset olivat lohkossaan ylivoimaisia. Schalkella oli hankalampaa, joukkue kuitenkin selvisi jatkoon niukasti ennen Baselia.

-Joukkueilla ei ole kovin suuria loukkaantumishuolia. Schalken Draxler lienee sen verran keskenkuntoinen, että aloittaa ottelun vaihtopenkillä. Howedes saattaa olla jo mukana ottelussa. Real Madridin Ronaldo ja Modric ovat mukana, viime viikonloppuna he kärsivät La Ligan pelikiellosta.

-Real Madridin kertoimet on painettu kovin alas. Suuri yleisö ei epäröi, etteikö joukkue olisi maailman parhaita, ellei sitten paras. Aivan niin suuri ero Bundesliigan kovakuntoisen kärkijoukkueen ja maailman kärjen välillä ei kuitenkaan ole. Asian handicap -tasoituksista löytyy mukavaa pelattavaa Schalkelle.

Vihje: Schalke +1/ +1.5, kerroin 1.847, Pinnacle

 

 

Lähtökohdat ottelulle

Schalke on ollut tämän vuoden puolella hyvässä kunnossa Bundesliigassa. Viidestä ottelusta joukkue on voittanut neljä. Viime viikonloppuna Schalke pelasi kotonaan maalittoman tasapelin Mainzin kanssa. Viikkoa aikaisemmin kaatui sarjakakkonen Leverkusen tämän kotikentällä.

Schalke on Bundesliigassa neljäntenä, lähes tasapisteissä Dortmundin ja Bayern Leverkusenin kanssa kamppailemassa suorasta paikasta ensi vuoden Mestareiden liigaan.

Tämän vuoden Mestareiden liigan lohkovaihe ei mennyt Schalkelta järin hyvin vaikka joukkue jatkoon pääsikin. Se tuli lohkossaan kakkoseksi vain pisteen Baselin edellä. Kuuden ottelun saldo oli 3-1-2. Chelsea voitti Schalken kahdesti, kummallakin kerralla 3-0.

Viime viikonloppuna Mainzia vastaan Schalke ei pitkästä aikaa tehnyt maaliakaan. Joukkueella oli ongelmia oikean laidan kanssa, ilmeisesti koska Uchida ja Howedes olivat loukkaantumisten vuoksi poissa pelistä. Howedes saattaa pelata Real Madridia vastaan. Draxler on toipunut loukkaantumisesta, mutta ei ole vielä hyvässä kunnossa ja todennäköisessti aloittaa ottelun vaihtopenkillä.

Real Madrid on mainiossa iskussa. Joukkue johtaa La Ligaa kolmen pisteen erolla ennen Barcelonaa. Aikaisemmin tällä kaudella Real Madrid oli jo kahdeksan pistettä Barcelonaa perässä, joten viime aikoina joukkue on ollut erinomainen.

Real Madridin ottelusarake näyttää viime ajoilta lähes pelkästään voittoja. Edellinen tappio on lokakuulta, jolloin se hävisi 1-2 Barcelonan Nou Campilla. Tämän jälkeen on eri kilpailuissa tullut neljä tasapelia, muuten hurja lista voittoja. Se ei ole hävinnyt 26:n otteluun. Voittoja on viisi putkeen, viimeisestä 14:sta ottelusta on tullut 13 voittoa. Real Madrid on tappioton viimeisissä 14 vieraspelissä, viimeisistä kahdeksasta on seitsemän voittoa.

Madrid on pelannut viimeiset kolme liigaottelua ilman Ronaldoa, mutta tämä ei ole vaikuttanut menetykseen. Ronaldo pelaa Schalkea vastaan, kuten myös hetken sivussa olleet Luka Modric ja Sergio Ramos.

Real Madrid oli ylivoimainen omassa Mestareiden liigan lohkossaan. Joukkue voitti viisi ottelua ja pelasi yhden tasan, maaliero oli murskaava 20-5. Aikaisemmat vuodet mukaanluettuna Mestareiden liigan vierasottelut ovat kuitenkin olleet Realille jossain määrin ongelma. Näistä peleistä se on hävinnyt neljä kertaa viimeisestä kymmenestä.

Perustelut vihjeelle

Real Madrid on arvostettu selkeästi suosikiksi vieraskentälläkin. Joukkueen voittokertoimet ovat 1.5 -paikkeilla. Schalke on kuitenkin kovakuntoinen kärkijoukkue Bundesliigasta, eikä kaksiosaisten pudotuspelien ensimmäisessä osassa mielellään lähdetä kamppailuun hyökkäyspää edellä.

Pinnacle antaa Schalkelle +1/+1.5 -tasoituksella kertoimen 1.847, jonka voi pelata. +1/+1.5 -tasoitus tarkoittaa sitä, että puolet panoksesta menee yhden maalin tasoitukselle ja puolet panoksesta puolentoista maalin tasoitukselle. Jos Real Madrid voittaa yhdellä maalilla, niin puolet vedosta osuu ja puolet panoksesta palautetaan.

Vihje: Schalke +1/ +1.5, kerroin 1.847, Pinnacle

 

 

Veikkaussivut | Anssi