VIDEO: Chicago Blackhawks ja tähtipuolustaja jatkosopimukseen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Kanadalaispuolustaja on allekirjoittanut Chicago Blackhawksin kanssa pitkän jatkosopimuksen.

Chicago Blackhawksin vahvuudessa peräti kolme Stanley Cupia voittanut kanadalaispuolustaja Brent Seabrook jatkaa hallitsevan NHL-mestarin kokoonpanossa myös tulevaisuudessa. 30-vuotias puolustaja on allekirjoittanut Chicago Sun-Times -lehden mukaan seuran kanssa jopa kahdeksan vuoden jatkosopimuksen.

Taloudellisesti Seabrookin sopimus Chicagon kanssa on huikea, sillä se tuo kanadalaispuolustajalle noin 55 miljoonaa dollaria. Seabrook tienaakin uuden sopimuksensa myötä kaudesta 2016-2017 lähtien keskimäärin noin seitsemän miljoonaa dollaria vuodessa.

– Tämä on hurja helpotus, Seabrook kertoi tuoreeltaan.

– Olen innoissani siitä, että saan jatkossakin olla Blackhawk. Se on juuri sitä, mitä halusin koko ajan. En halunnut mitenkään puskea neuvotteluita, mutta en myöskään odotella sen enempää. Olen ylpeä tästä ja haluaisin viettää koko urani täällä. On vain minusta nyt kiinni, että pystyn täyttämään odotukset, mies jatkoi.

– Mielestäni kaikki tietävät sen, että mitä Brent tuo pöydälle. Hänen johtajuutensa on jotain, mitä näemme nyt konkreettisesti myös merkkinä hänen paidassaan. Mutta jokainen, joka on ollut lähellä joukkuetta, tietää sen, että hän on ollut koko ajan yksi suurimmista johtajista tälle ryhmälle koko ajan, seuran GM Stan Bowman tunnusti.

Puolustajan sopimus on Chicagon arvokkain heti Jonathan Toewsin ja Patrick Kanen sopimuksien jälkeen. Joukueen ykköstähdet nostavat palkkaa kymmenen miljoonaa dollaria kaudessa.

Seabrook on pelannut NHL:n runkosarjassa 763 ottelua ja kerännyt 71+247=318 pistettä.

Seabrook oli mukana Kanadan jääkiekkomaajoukkueen olympiakultajoukkueessa Vancouverissa vuonna 2010.

Kanadalaispuolustaja on alunperin Chicagon varaama pelaaja vuodelta 2003.

Katso tästä Seabrookin parhaita paloja:

NHL-kauteen on vielä hetki aikaa, mutta joukkueet pelaavat jo harjoitusotteluita. Chicagon edellinen ottelu pelattiin Suomen aikaa viime yönä, jolloin hallitseva mestari kaatoi St.Louis Bluesin lukemin 3-1.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kaukalossa nähdään muun muuassa Minnesota Wild, Winnipeg Jets ja Dallas Stars. Chicago nähdään seuraavan kerran tositoimissa ensi perjantaina.

Myös KHL-kaukaloissa on täysi meno päällä. Sunnuntai on poikkeuksellisen mielenkiintoinen pelipäivä, sillä tänään pelataan todellinen huippuottelu TsSKA Moskovan ja Jokereiden välillä. Helsinkiläisseuran vierailu SKA Pietarin kotijäälle päättyi suurinumeroiseen tappioon, joten tänään kaukalossa nähdään sisuuntunut vierasjoukkue.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jääkiekkosarjoihin loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella. Lisäksi sivusto tarjoaa jännitystä erikoiskampanjallaan: Osallistu kilpailuun ja ole mukana kymmenien mahtavien palkintojen arvonnassa!

Lähde: Chicago Sun-Times

Lue myös:
Lauri Korpikoski vahvassa vireessä harjoitusottelussa!
NHL-tähden raiskaustapauksessa jälleen uusi käänne!