VIDEO: Sebastian Aho pelaa sittenkin ensi kaudella SM-liigassa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaisnuorukaisen ensi kauden pelipaikka on hämärän peitossa.

Veikkaussivut uutisoi maanantaina, että Sebastian Aho on tehnyt sopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa. Kaleva kuitenkin kertoo, että suomalaisnuorukainen ei pelaa AHL:ssä, mikäli kävisi niin, että paikkaa NHL-kaukaloista ei aukeaisikaan.

Oululaislehti paljastaa, että Aho tulee pelaamaan ensi kaudella SM-liigassa, jos NHL:stä ei aukea pelipaikkaa, sillä AHL ei ole edes vaihtoehto 18-vuotiaalle nuorukaiselle.

Ahon esityksiä sekä Carolinan pelejä seuranneet jääkiekkoihmiset uskovat suomalaishyökkääjän läpilyöntiin nopealla aikataululla, mutta takeita ei siitä ole, että hän pääsisi välittömästi suuriin ympyröihin.

Carolinan päävalmentaja Bill Peter hehkutti Venäjän MM-kisojen jälkeen seuran toisen kierroksen varausta.

– Sebastian oli ilmiömäinen Venäjä-välierässä ja hän oli vaarallinen myös meitä vastaan. Häntä ei voinut olla huomaamatta, kun hän oli aina jäällä. Olisin ihan shokissa, jos hän ei mahtuisi meidän ryhmään, Peters totesi.

Katso videolta Ahon parhaita paloja:

 

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Kaleva

Lue myös:
VIDEO: Niko Hovinen siirtyy KHL-kaukaloihin
VIDEO: SM-liigan uusi otteluohjelma valmis

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa