KUVAT: Tennistähti Serena Williams pitää huolta kunnostaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Twitter
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tennistähti Serena Williams on ollut jälleen tällä kaudella kovassa iskussa tenniskentillä. Nainen on muun muassa voittanut jo kolme Grand Slamia (Australian avoimet, Ranskan avoimet, ja Wimbledon) tänä vuonna. Naisen koko kauden saldo onkin huikea kun hän on hävinnyt vain kaksi kertaa yhteensä 45 ottelusta. Yksi syy naisen kovaan vireeseen on varmasti hänen timanttisessa kunnossaan oleva vartalo.

Viimeisimmät kuvalliset todisteet 33-vuotiaan Serena Williamsin kovasta kunnosta saatiin aiemmin tällä viikolla Twitteristä, jossa levisi kuvia Williamsin muotikuvaussessioista New York Magazinelle. Alla komea kuvakavalkadi:

Ensin hieman lihasten lämmittelyä:

Sitten spagaatti:

Lopuksi vielä oikea muotikuva:

Muotilehden valokuvaussession ohessa Williams antoi myös haastattelun toimittajille. Nainen kertoi haaveilevansa urasta muodin parissa sen jälkeen kun on tullut aika lyödä maila naulaan. Siitä huolimatta, että Williams on pelannut ammattilaisena jo käsittämättömät 20 – vuotta, niin hän vakuuttaa ettei ole vielä suunnitellut koska uran loppu on käsillä.  Se on kuitenkin varma, että ennen kuin ura on ohitse hänellä on ainakin puolustettavanaan viime vuotinen US Openin voitto.

Tällä hetkellä Williams on Kanadassa. Nainen otti siellä osaa Toronton WTA – turnaukseen, jonka mestaruuden Williams on pokannut vuosina 2001, 2011 ja 2013. Tämä vuosi ei tuottanut yhtä mestaruutta lisää, kun Williams hävisi eilen aamuyöllä hieman yllättäen turnauksen välieräottelussa vasta 18 – vuotiaalle sveitsiläinen Belinda Bencicille.

Muistathan, että useat vedonlyöntisivut ovat mukana pitkin kautta käytävissä tennisturnauksissa. Esimerkiksi peliyhtiö Unibet tarjoaa hyviä kertoimia eri otteluihin. 

Lue myös:

Lista: Jääkiekkokaulaloiden hurmurit!

Video: RVP:n myynti oli liikaa tälle juniorille!

 

unibet