VIDEO: Sergei Mozjakin hallitsee KHL:n pistepörssiä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Venäjän kovinta kiekkoliigaa Kontinental Hockey Leagueta (KHL) on pelattu nyt jo pari kuukautta ja jokaiselle jengille on kertynyt n. 20 pelattua ottelua. Nyt onkin hyvä vilkaista ketkä ovat olleet KHL:n syyskauden tehokkaimmat pelaajat.

Sergei Mozjakin

 

Pistepörssin ykkönen on tällä hetkellä kaiken kokenut hyökkääjä vasen laitahyökkääjä Sergei Mozjakin. 34 – vuotias KHL – ja maailmanmestari on nakuttanut seuransa Metallurg Magnitogorskin paidassa 22 pelaamassaan ottelussa tehot 17 + 13 = 30.

Aleksandr Radulov

Pistepörssin toiselta sijalta löytyy niin ikään kaiken kokenut vanha Pepsin hörppijä Aleksandr Radulov. Urallaan niin ihailua kuin paheksuntaakin herättänyt Radulov on iskenyt Moskovan TsSKA:n paidassa tällä kaudelle yhteensä 8 + 18 = 26 tehopistettä 23 pelaamassaan ottelussa.

Linus Omark

Jokeri-fanit peittäkää silmänne. Pistepörssin sijalta löytyy nimittäin viime vuonna Jokereiden tärkeimpiin pelaajiin kuulunut ruotsalainen Linus Omark. Jokereiden LOKOMO-ketjussa tuhoisaa jälkeä viime kaudella tehnyt Omark on jatkanut uuden seuransa Salavat Julajev Ufan riveissä siitä mihin Jokereissa jäi. Omarkin tehot tämän kauden 22 ensimmäisessä ottelussa ovat 8 + 15 = 23.

Jan Kovar

Pörssinelonen tehoilla 7 + 16 = 23 on tsekkiläinen Jan Kovar. Kahdella edelliselläkin kaudella Metallurgia edustanut ja sen paidassa yli 60 pistettä kaudessa tehtaillut Kovar näyttää olevan samassa vauhdissa myös tällä kaudella. Ei olekaan lainkaan yllättävää että Metallurg on yksi tämän kauden mestaruussuosikeista, kun sekä Mozjakin että Kovar kiikkuvat pistepörssin kärkisijoilla.

Nigel Dawes

KHL-pistepörssin TOP 5:n täydentää hieman yllättäen kanadalainen Nigel Dawes.  Jo vuodesta 2011 asti Barys Astanan paidassa pelannut Dawes on kerännyt ensimmäisen 23 ottelun aikana vyölleen 22 tehopistettä (15 + 7). NHL:ssäkin useita seuroja urallaan edustanut Dawes on kerännyt KHL-taipaleellaan yhteensä 217 tehopistettä.

Suomalaiset?

Suomalaisittain KHL:n pistepörssin tarkastelu on aika surkeaa katsottavaa. Ensimmäinen Jokereiden pelaaja Brandon Kozun mahtuu vielä tehoillaan 8 + 13 = 21 TOP 10 sisään, mutta ensimmäinen varsinainen suomalaispelaaja löytyy vasta sijalta 24. Siellä keikkuu KHL-konkari Petri Kontiola. Konna on tällä kaudella keskittynyt maalintekoa enemmän syöttelyyn ja onkin saalistanut syyskauden aikana peräti 15 syöttöpistettä, mutta onnistunut maalinteossa vain kaksi kertaa. Kontiolan tehot siis 2 + 15 = 17.

Alla vielä video jossa hieman Sergei Mozjakinin taidonnäytteitä siitä miten pisteitä tehdään:

Nordicbetiltä: Kun lyöt 5 euron yhdistelmävedon, joka sisältää vähintään neljä suomalaisjoukkueen jääkiekkokohdetta, saat välittömästi 5 euron käteisbonuksen. Käteisbonuksen voit käyttää mihin tahansa kiekkovedonlyöntiin. Onnea matkaan!
Nyt luottokorttitalletukset ilman lisäkuluja!

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa