VIDEO: Serie A -seura hankki 9-vuotiaan ihmelapsen! - Siirtosumma 16 000 euroa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Tämä peluri oli nähtävästi haluttua tavaraa jo 9-vuotiaana.

Monet suurseurat ovat olleet belgialaislupaus Pietro Tomasellin kintereillä. Muun muassa Real Madrid, Barcelona, Manchester United ja Manchester City ovat olleet halukkaita kinnittämään 9-vuotiaan superjuniorin akatemiarivistöihinsä, mutta ihmelapsi päätti toisin.

Tomaselli valitsi uudeksi seurakseen Serie A -seura AS Roman. Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan Roma osti lapsen pelaajaoikeudet itselleen noin 16 000 eurolla.

[ Huikea kattaus! Veikkaussivut tarjoaa tiistaina ilmaiset vedonlyöntivihjeet muun muassa Liigaan sekä kolmeen eri UCL-huippumatsiin mukaanlukien Man City-AS Roma! Voit myös poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Ennen siirtoaan Romaan Tomaselli teki itselleen nimeä Anderlechtin juniorijoukkueissa. Lapsesta onkin tullut varsinainen Youtube-hitti, sillä hänestä tehtyjä videoita on katseltu netissä satoja tuhansia kertoja.

– Pietro on muuttunut sosiaalisessa mediassa ihmelapseksi. Hänellä on eittämättä taitoa, mutta hän on vielä äärimmäisen nuori. En ole pettynyt, että yhdeksänvuotias lahjakkuus jättää seuramme, koska hän on vaikuttanut niin vahvasti ympärillään oleviin ihmisiin, kommentoi Anderlechtin junioripäällikön Jean Kindermansin Aftonbladetin mukaan.

Ihastele Tomasellin huikeita skillejä tästä!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut