Sevilla - Barcelona 9.2.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/09/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Barcelonan hurja pelivire Sevillan vieraana?

Sevilla – Barcelona, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,43 Unibet
Sevilla – Barcelona, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 2,10 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 6,50 | 4,50 | 1,48 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan illan päättävässä taistelussa yhteen iskevät Sevilla sekä vieraaksi saapuva Barcelona. Sarjataulukossa Sevilla on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas Barcelona löytyy kolmannelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on hieman yli parikymmentä pistettä Barcelonan eduksi. Barcelona on kaikilla mittareilla katsottuna Sevillaa laadukkaampi osapuoli, mutta Sevillan mahdollisuuksia ei pidä juuri heidän kotiottelussaan lähteä aliarvioimaan. Kahteen edelliseen Sevillan otteluun maaleja ollaan viimeistelty vaatimattomasti kymmenen kappaletta eli suurella todennäköisyydellä maaleja on tiedossa myös tänään. Sevillan sekä Barcelonan välinen kohtaaminen sytyttää aina ja senpä takia Sevillan kotietu tekee lähtökohdat huomattavasti tasaisimmaksi kuin mitä lähtökohdat olisivat Barcelonan kotikentällä pelatessa. Sevillaa voidaan pitää ylemmän keskikastin kotijoukkueena, joten siinäkin mielessä Barcelonan asenteen on tässä kamppailussa oltava täysin oikea.

Sevilla ei ole edelliseen viiteen otteluun pystynyt saalistamaan kuin ainoastaan yhden voiton, joten kyllähän se kertoo paljon siitä, että miten epätasaisesti Sevilla on oikeastaan jatkuvasti pelannutkaan. Sevillan materiaalilla olisi mahdollisuuksia taistella sijoituksista heti Barcelonan, Atletico Madridin sekä Real Madridin takana, mutta kotijoukkue on tälläkin kaudella esiintynyt todella ailahtelevaisesti. Kahteen edelliseen otteluun kuitenkin kuusi päästettyä maalia on sellainen suoritus, että maalaisjärjelläkin ajateltuna jossain mättää ja suhteellisen pahasti. Kahteen edelliseen taisteluun Sevilla on ehdottomasti nimenomaan päässyt pelaamaan Malagaa sekä Levantea vastaan eli suomeksi sanottuna Sevillan vastustajien taso on ollut kotijoukkuetta ajatellen enemmän kuin sopivaa luokkaa. 

Barcelona on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut vaatimattomasti neljä voittoa ja myös tähän otteluun Barcelona lähtee täysin ansaitusti selkeänä ennakkosuosikkina. Vierasjoukkueen loukkaantumiset sotkevat sarjataulukon kolmannen tekemistä, mutta yksinkertaisesti Sevillalla eihän ole kuitenkaan realistisia mahdollisuuksia taistella jopa täydestä kolmesta pisteestä. Sevillan mahdollisuudet ovat olemassa pitää ottelu mahdollisimman tasaisena, mutta se kuitenkin tarkoittanee sitä, että maaleja on tiedossa. Maalintekokilpailuun Sevillan on turhaa lähteä. Barcelona on kuitenkin neljään edelliseen vierasotteluun saalistanut ”vain” kaksi voittoa, joten kyllähän se kertoo siitä, että Barcelonakin on horjutettavissa. Sevillan sekä Barcelonan aikaisemmat kohtaamiset ovat sisältäneet paljon maaleja, joten silläkin perusteella yli 2,5 maalia sekä yli 3,5 maalia ovat täysin perusteltuja valintoja vetokupongille mukaan. Joukkueiden edellisessä kamppailussa maaleja nähtiin viisi kappaletta.

Veikkaussivut | Tuomas