Sevilla - Rayo Vallecano 25.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Sevilla sekä Rayo Vallecano vastakkain Espanjassa.

Sevilla – Rayo Vallecano, merkki 1, kerroin 
Sevilla – Rayo Vallecano (+1), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,45 | 4,25 | 6,85 

 

 

Vielä voitoitta oleva Sevilla saa vastaansa Rayo Vallecanon. Kyseessä on Espanjan La Ligan viikkokierroksen ottelutarjontaa. Sevilla on kohdannut tähän mennessä niin Barcelonan kuin Valenciankin, mutta sitäkään ei voida pitää selityksenä sille, että viisi ottelua eivät ole tuottaneet voittoakaan. Sevillan on napattava tästä ottelusta välittömästi kolme pistettä tai muuten kaudesta uhkaa tulla täydellinen vitsi. Rayo Vallecano on sinänsä Sevillalle vastustajana helpoimmasta päästä, sillä Rayo Vallecano on materiaaliltaan Espanjan liigan heikoimpia ja toisekseen Rayo Vallecanolla on alla vaatimaton 0-4 maalein tappio Barcelonaa vastaan.

Sevilla pelasi viikonloppuna huippuottelussa Valenciaa vastaan häviten ottelun 3-1 maalein, mutta sentään Eurooppa liiga alkoi voitolla portugalilaista Estorilia vastaan. Sevillakin muuttui kesän aikana jonkin verran etenkin hyökkäyksen osalta, mutta sitäkään ei voida tässä tapauksessa pitää syyllisenä surkeaan alkukauteen. Tekosyiden etsiminen on aivan turhaa. Sevilla on materiaaliltaan kaudesta toiseen Espanjan liigan ylempää keskikastia, joten tälläistä pelleilyä Sevillan omistus ei tule katsomaan enään jatkossa.

Rayo Vallecano on ehtinyt voittamaan alkukaudella yhden ottelun, mutta kahdessa viime ottelussa Rayo Vallecano on kokenut tappiot yhteismaalein 0-9! Rayo Vallecanon puolustus on alkukaudella ollut täysin sekaisin, mutta toisaalta Elche kaatui sentään kotiottelussa 3-0 maalein. Joka tapauksessa tasoero Sevillan sekä Rayo Vallecanon välillä on niin selkeä, että Sevillan on nyt lopetettava säälittävät peliesitykset ja napattava voitto heti tänään.

Veikkaussivut | Tuomas