Lähde: Shefki Kuqi lähellä managerinpestiä Englantiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 06/06/2016
Jaa tämä...

Vantaalaisseuran päävalmentajaa viedään Englantiin.

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava PK-35 Vantaa saattaa menettää päävalmentajansa Shefki Kuqin, sillä brittikanava Sky Sports uutisoi, että vantaalaisseuran käskijä neuvottelee yhden englantilaisseuran kanssa.

Englannin Ykkösliigassa pelaavan Port Vale on kiinnostunut Kuqin palkkaamisesta seuran uudeksi päävalmentajaksi ja sopimuksen todennäköisyyttä ei laske se, että Kuqilla on pitkä kokemus brittikentiltä. Hän edusti pelaajana maassa kymmentä eri seuraa. Kuqihan on usein puhunut haluavansa valmentaa Englannissa.

Vedonlyöntiyhtiöt vaikuttavat olevan varsin varmoja siitä, että Kuqi on lähellä siirtoa Englantiin. Häntä pienemmän kertoimen on saanut vain Real Madridissakin apuvalmentajana toiminut Jose Morais.

Kuqi nosti Suomessa PK-35 Vantaan Ykkösestä Veikkausliigaan viime kauden päätteeksi ja muutamia kausia sitten hän luotsasi Veikkausliigassa FC Honkaa. Tällä hetkellähän Kuqi omistaa osan PK-35 Vantaasta.

PK-35 Vantaan alkukausi on ollut surkea, sillä he taistelevat sarjataulukossa jumbosijoituksista. Alkukausi on ollut sarjanousijalle muutenkin vaikea, sillä useat pelaajat ovat vaihtaneet maisemaa ja joukkueen sisällä on suuria ristiiritoja. Kuqi ei ole tullut itsekään toimeen kaikkien osapuolten kanssa.

Maanantaina Suomen jalkapallomaajoukkue jatkaa harjoitusotteluitaan, kun vastustajaksi asettuu EM-kisoissakin pelaava Italia. Huuhkajilla on alla viime keskiviikolta erinomainen tasapeli Belgiaa vastaan.

Peliyhtiö Veikkaushuone on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähteet: Sky Sports, Iltasanomat, MTV Sport

Lue myös:
VIDEO: Jari Litmanen palasi maajoukkueen treenivahvuuteen
VIDEO: Suomi putosi taas Fifan rankingissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa