Sibir - AK Bars Kazan 17.11.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Sibirin mahtava pelivire kazanilaisten isäntänä?

Sibir – AK Bars Kazan, merkki 1, kerroin
Sibir – AK Bars Kazan ML, merkki 1, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 2,90 | 3,95 | 2,10

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, kierroksen kenties odotetuin kohtaaminen käydään Sibirin sekä AK Bars Kazanin välillä. Kyseessä on kahden hienon seuran välinen kohtaaminen. Itäisessä konferenssissa Sibir on tällä hetkellä neljäntenä, kun taas AK Barz Kazan johtaa konferenssia ennen toisena olevaa Barys Astanaa. Sibir on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa ja nimenomaan kotonaan Sibir on ollut äärimmäisen vakuuttava! Tarkemmin sanottuna edellisellä kierroksella Sibir voitti kotonaan Podolskin 3-1 maalein ja kaiken kaikkiaan kolmeen edelliseen kotiotteluun Sibirille ollaan käsittämättömästi tehty vain kolme maalia.

Sibir tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena ja juuri sellainen Sibir on tällä kaudella myöskin ollut! Oikeastaan materiaaliltaan Sibir ei ole missään tapauksessa AK Bars Kazanin tasoinen joukkue, mutta Sibir pystyy korvaamaan sen monella muulla asialla. Sibirillä joukkuehenki on varmasti tällä hetkellä erittäin korkealla, sillä etenkin kotonaan Sibirin tekeminen näyttää erinomaiselta. Ja toisaalta Sibirin ei edes tarvitse tehdä ottelua kohden maaleja sen enempää kuin muutkin seurat, sillä Sibirin puolustus on erinomaisessa kunnossa. Kuten jo ylempänä todettu, Sibiriä vastaan maalinteko on melkeinpä seuralle kuin seuralle erittäin vaikeaa.

AK Bars Kazan on hävinnyt varsinaisella peliajalla kaksi edellistä vierasotteluaan ja pahinta oikeastaan on se, että näissä otteluissa AK Bars Kazanille ollaan tehty uskomattomasti yhdeksän maalia! Vastustajina ovat olleet Amur sekä Vladivostok, joten vierasjoukkueen puolustuksen olisi nyt syytä katsoa peiliin. Oikeastaan AK Bars Kazanilla vieraspelit ovat jo pidemmän aikaa sujuneet heikosti. Edellisestä viidestä vierasottelustaan AK Bars Kazan on varsinaisella peliajalla pystynyt saalistamaan vain yhden voiton. Eipä vakuuta yhtään. Tällä hetkellä Sibir tuntuu tästä kohteesta nousevan ehdottomasti erinomaiseksi yllätysvalinnaksi. Sibirillä on kaikki mahdollisuudet jatkaa hienoa kauttaan heikosti nykyään vieraissa pelaavan AK Bars Kazanin kustannuksella.

Veikkaussivut | Tuomas