Igor Sijsling - Marin Cilic 28.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Marin Cilic tekee paluun ATP-kiertueelle.

Igor Sijsling – Marin Cilic, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,68 | 2,12 

 

 

ATP-tennistä Pariisista, tänään käynnistyy Ranskassa kauden viimeinen Masters -tason turnaus. Ensimmäisen kierroksen kamppailussa toisen kierroksen paikasta taistelevat Hollannin Igor Sijsling sekä Kroatian Marin Cilic. Kyseessä on ehdottomasti yksi ensimmäisen kierroksen odotetuimmista kamppailuista. Marin Cilic tekee tänään paluun ATP-kiertueelle pitkän tauon jälkeen. Marin Cilicillä on ollut ongelmia kiertueen ulkopuolella, mutta nyt kroatialaisella on täysi oikeus osallistua jälleen kiertueelle ja se on hieno asia. Tässä ottelussa kohtaavatkin kaksi hyvin samantyyppistä pelaajaa. Niin Igor Sijsling kuin Marin Cilickin perustavat pelinsä hyvään syöttötyöskentelyyn. Marin Cilic on pelaajista peruspelissä hieman monipuolisempi, mutta Igor Sijslingin syöttöä on tälläisissä olosuhteissa Pariisissakin erittäin hankalaa murtaa.

Igor Sijsling joutui pelaamaan kaksi karsintaottelua päästäkseen Pariisin pääsarjaan, joten sekin on täysin kaksipiippuinen juttu, että onko se hyvä asia Igor Sijslingin kannalta vai ei. Igor Sijsling on saanut huomattavasti enemmän pelituntumaa kuin Marin Cilic, sillä kroatialaisen edellisestä ottelusta on valtavasti aikaa. Marin Cilic vetäytyi Wimbledonin toisella kierroksella loukkaantumisiin vedoten, mutta syyt eivät olleet loukkaantumisissa. Marin Cilic pelasi kevään aikana nurmella erittäin hyvin voittaen esimerkiksi Tomas Berdychin sekä haastaen loistavasti Andy Murrayn, joten pelillisesti Marin Cilic pystyy ratkaisemaan kämmeneltään paljon pisteitä.

Lähtökohtaisesti tässä tarjotaan henkilökohtaisesti sanottuna ehdottomasti järkevää kohdetta vetokupongille mukaan. Igor Sijslingin erittäin agressiivinen tyyli pelata on usein hankala useille TOP-20 tason pelaajillekin, mutta toisaalta Marin Cilic on pelaajista monipuolisempi. Tässä on ilman muuta syytä odotella sitä, että vaadittu raja tulee menemään rikki. Igor Sijslingin suosikinasemaa voidaan kyseenalaistaa, mutta joka tapauksessa on hienoa, että Marin Cilic pääsee takaisin ATP-kiertueelle.

Veikkaussivut | Tuomas