Igor Sijsling - Ernests Gulbis 17.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Onko Ernests Gulbis yllätettävissä Tukholman toisella kierroksella?

Igor Sijsling – Ernests Gulbis, merkki 2, kerroin 
Igor Sijsling (+1,5 erää) – Ernests Gulbis, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,65 | 1,45 

 

 

ATP-tennistä Tukholmasta, toisen kierroksen ottelussa Hollannin Igor Sijsling haastaa Latvian Ernests Gulbisin. Ottelun voittaja tulee selviytymään huomiseksi kahdeksan parhaan pelaajan joukkoon. Ensimmäisellä kierroksella Igor Sijsling voitti Saksan Tobias Kamken suoraan kahdessa erässä. Igor Sijslingillä ei ollut ensimmäisellä kierroksella ongelmia, mutta toisaalta ei niin pitänytkään olla. Igor Sijsling tunnetaan äärimmäisen agressiivisena pelaajana ja samallahan hollantilainen omaa mukavan syötön. Tässä otteluparissa realistisesti mahdollisuudet ovat vain kovin vähissä, sillä Ernests Gulbis on ehdottomasti tämän turnauksen suurimpia voittajasuosikeita. Ernests Gulbis joutui yllättävän tiukoille Jeremy Chardya vastaan avauskierroksen ottelussa, mutta toisaalta Ernests Gulbis voitti hetki sitten Pietarin ATP-tason turnauksen.

Ernests Gulbis on pelillisesti TOP-20 tason pelaajia, mutta harjoittelu ja jonkinlainen motivointi on ajoittain latvialaisella ollut kadoksissa. Ernests Gulbis hävisi US Openissa avauskierroksella Andreas Haider-Maureria vastaan, mutta sen jälkeen Ernests Gulbis ei ole hävinnyt otteluakaan! Kaiken kaikkiaan US Openin jälkeen latvialainen on ehtinyt pelaamaan kahdeksan ottelua ja napannut niistä yhtä monta voittoa. Ernests Gulbis hävisi Pietarin turnauksessa yhteensä vain kaksi erää, joten latvialainen oli Venäjän turnauksessa äärimmäisen vakuuttava.

Igor Sijslingin olisi tänään saatava ykkössyöttö ruutuun hurjalla prosentilla, sillä normaalissa takakentän pallottelussa Igor Sijsling ei tule pärjäämään missään tapauksessa. Igor Sijsling pelasi viimeksi Monsin turnauksessa erittäin vakuuttavasti, mutta valitettavasti Challenger -tason turnauksesta oli vain kysymys. Onnistumisia Igor Sijsling on syksyn aikana saanut hienoon tahtiin, mutta ei pidä sekoittaa ATP-kiertueen turnauksia Challenger -tason turnauksiin. Ernests Gulbis menee tästä parista ilman muuta jatkoon.

Veikkaussivut | Tuomas