VIDEO: Liverpoolin belgialaismaalivahdille pitkä jatkosopimus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Liverpoolin belgialaismaalivahti jatkaa Andfieldillä pitkään tulevaisuuteen.

Jalkapalloseura Liverpool ja belgialaismaalivahti Simon Mignolet ovat tehneet viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Punaisten päävalmentaja Jürgen Klopp on seissyt tiukasti maalivahtinsa takana haluten belgialaiselle pitkän jatkosopimuksen.

Viime vuonna Mignolet piti maalinsa puhtaana 15 kertaa. Vastaavaan saavutukseen ei ole pystynyt kukaan muu Valioliigan maalivahti. Tällä kaudella belgialaisvahti on pelannut nollapelin seitsemän kertaa.

Vaikka Mignolet oli viime vuonna nollapelien valossa erinomainen, viime viikolla 3-3-tasapeliin päättyneessä Arsenal-ottelussa hän pelasi epävarmasti.

– Olen erittäin tyytyväinen, että voin olla Anfieldillä ja osa Liverpoolia pitkän ajan, Mignolet kertoi Liverpoolin kotisivuilla.

– Tiedän, että uuden sopimuksen allekirjoittaminen tuo uutta vastuuta. Minäkin vanhenen, mutta saavun siihen ikään, jota kutsutaan maalivahtien parhaaksi ajaksi. Pitkäaikainen sopimus tuo enemmän vastuuta ja haluan ottaa tuon roolin, koska olen olla johtaja, puhua pukukopissa ja auttaa puolustusta.

Mignolet siirtyi Liverpooliin kaksi ja puoli vuotta sitten. Belgialaisen edellinen seura oli Sunderland, jonka kausi Valioliigassa on ollut erittäin vaikea. Mignoletin siirtosumma Andfieldille oli noin yhdeksän miljoonaa puntaa.

Liverpool pelaa seuraavan kerran keskiviikkona. Tuolloin punaiset pelaavat FA Cupin uusintaottelussa alasarjajoukkue Exeteriä vastaan.

Peliyhtiö Guts tarjoaa jalkapallosarjoihin erinomaiset kertoimet ja loistavan talletusbonuksen.

Lähde: BBC

Lue myös:
Kärsiikö ManU saman kohtalon kuin Barca ja Real?
Chelsea-tähti kiidätettiin Everton ottelun jälkeen paareilla sairaalaan

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa