VIDEO: Sixten Boström korvaa Simo Valakarin SJK:ssa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Seinäjokelaisten uusi päävalmentaja lienee selvillä.

Jalkapallon Veikkausliigasta kuului perjantaina yllättäviä uutisia, kun Simo Valakari sai potkut SJK:n peräsimestä. Seinäjokelaiset mestaruuteen vuonna 2015 ja viime vuonna cupmestariksi luotsannut Valakari kuuli aamupäivällä, että hänet on vapautettu tehtävästä.

Ainakin Iltalehti ja Suomifutis.com ovat uutisoineet Valakarin potkujen jälkeen, että heidän tietojen mukaan Valakarin korvaa HJK:ssa, FF Jarossa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa aiemmin valmentanut Sixten Boström. Helsinkiläinen aloittanee pestissään maanantaina.

Edellisen kerran Boström on valmentanut Pohjois-Amerikan ammattilaissarjan MLS:n Columbus Crew’ssa apuluotsina. Hän ehti toimimaan kevääseen 2014 saakka myös HJK:n päävalmentajana, mutta pesti kuitenkin päättyi ikävästi, kun mies sai potkut.

Ensimmäiseksi Valakarin potkuista uutisoi aikaisemmin perjantaina Suomifutis.com ja Iltalehti puolestaan Boströmin SJK-kytköksistä.

Perjantaina SJK:n Akatemian peliesityksiä on mahdollista seurata Suomen Cupin merkeissä, jolloin vieraaksi saapuu FF Jaro.

Tsekkaa parhaat jalkapallon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Maaliviivateknologia käyttöön myös Mestaruussarjassa
VIDEO: Antoine Griezmann ei sittenkään siirry Manchester Unitediin?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa