ska pietari jokerit

SKA Pietari ennakkosuosikkina Jokereita vastaan, kumpi voittaa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Huhhuh, tätä on odotettu. Jokerit matkaa SKA Pietarin vieraaksi ja kyllähän tämä ottelu on alkukauden odotetuin ja kovin taistelu. SKA:n joukkueen omistajat ovat luvanneet pelaajille autoja ja plantaaseja Jokereiden voitosta, mutta miten mahtaa käydä KHL:n kärkiottelussa?

Kertoimet ja kaikki muut viirit ovat SKA Pietarille, mutta ei tämä joukkue haavoittumaton ole. Sen on paljastanut neljä viimeisintä kotiottelua, joista kaksi on päättynyt jatkoajalla vieraiden voittoon. Voittaneet joukkueet ovat Sotchi ja AK Bars Kazan, jonka Jokerit juuri voitti kotiareenallaan.

Pureeko suomalaiskoira Jokereita?

Ei tähän otteluun tarvitse ketään sen ihmeemmin viritellä, kaikki tietävät mistä on kyse. Kaksi KHL:n alkukaudnen kovinta joukkuetta kohtaavat SKA Pietarin kotiareenalla. Materiaalietu on pietarilaisten puolella, mutta eihän näitä tilastoilla ja paperilla ole ennenkään voitettu. Lisää mielenkiintoa tähän lauantaina pelattavaan matsiin saa luonnollisesti lyömällä vetoa.

Jatkuuko maaginen voittoputki?

15 peräkkäistä voittoa ja uusi nollaputkiennätys. Toisaalta on hyvä että nollapeliputki päättyi, sitä ei tarvitse ainakaan jännitellä. SKA Pietarin ylivoimasta tällä kaudella kertoo jotain se, että se on nyt pelannut 24 peliä ja se on ottanut pisteitä ihan jokaisesta ottelusta. Toivotaan että tuo tilasto nyt tässä ottelussa päättyy. No Jokereilla on 19 ottelusta tilillä vain yksi ottelu josta ei pisteitä ole tullut. Eroa näiden joukkueiden välillä on 15 pistettä, mutta Jokerit on pelannut peräti viisi ottelua vähemmän.

Jokerit jatkoi voittoputkeaan tällä kokoonpanolla, kuka heistä saa Ilya Kovalchukin kiehumaan? Onko se Mörkö Anttila? Tommi Huhtala putosi kokoonpanosta kesken viime ottelun, pelikunto ratkeaa tarkemmin tämän viikon tutkimuksissa.

 Edellisen ottelun parhaat palat:

 

61 Tommi Huhtala – 93 Peter Regin – 48 Henri Ikonen

20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 71 Nicklas Jensen

6 Jesse Joensuu – 41 Antti Pihlström – 14 Tomi Mäki

16 Masi Marjamäki – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

37 John Norman

 

39 Mike Lundin – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy

44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen

56 Juho Rautanen

 

30 Ryan Zapolski (1 Juho Ratilainen)             

 

SKA Pietarilla riittää tehokkaita hyökkääjiä, joten jäähyboksista pitää pysyä poissa. Jos on SKA pelaajille luvassa isot bonukset voitosta, miten mahtaa olla tuomareiden laita? Nähdäänkö kyseenalaisia jäähyjä, outoja ulosajoja tai muuten vaan ”mukapaitsioita”. Näihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?