VIDEO: SKA Pietarin päävalmentajalle potkut!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Venäjän mestarijoukkueessa odotettu päätös.

Jääkiekon KHL:n hallitseva mestari SKA Pietari on antanut potkut päävalmentajalleen Andrei Nazaroville. Seura kertoi asiasta perjantai-iltana.

SKA Pietarin uudeksi päävalmentajaksi nousee Sergei Zubov. Hän on toiminut aikaisemmin hallitsevan mestarin apuvalmentajana.

Nazarovin potkut tulivat julki perjantaina pelatun ottelun jälkeen, kun SKA Pietari kärsi 1-3-tappion AK Bars Kazania vastaan. Tappio oli mestarille jo kauden 12:s yhteensä 22 ottelusta.

SKA Pietarin päävalmentajaksi hankittu Nazarov oli todennäköisesti virhe jo heti valitessaan. Hänen urakkansa hallitsevan mestarin peräsimessä oli täynnä vastoinkäymisiä. Jo ennen kauden alkua seuran lääkäri syytti häntä pahoinpitelystä. Kauden alettua Nazarov kohteli suomalaismaalivahti Mikko Koskista surkeasti ja syytti tätä heikoista otteista. Nazarov antoi hyvin kyseenalaisia kommentteja Koskisesta ja istutti suomalaista useamman pelin ajan katsomossa.

– Tiesimme hänet pestatessamme, että tämä olisi uusi haaste sekä hänelle että meille. Ei ole helppoa tulla mestarijoukkueeseen ja johtaa sitä uusiin voittoihin. Valitettavasti tuloksemme eivät anna mahdollisuutta jatkaa työsuhdetta, SKA:n presidentti Gennadi Timtshenko kertoi seuran verkkosivuilla.

Tuore päävalmentaja Zubov pelasi urallaan yli tuhat ottelua NHL:ssä ja voitti Stanley Cupin kahdesti. Ex-puolustaja on juhlinut kultaa myös olympiakaukalossa. Hän saapui SKA:n apuvalmentajaksi toissakaudella TsSKA Moskovasta.

SKA Pietari pelaa seuraavan kerran sunnuntaina. Tuolloin he pelaavat kotiottelun Lada Togliattia vastaan.

Jääkiekon SM-liigassa pelataan lauantaina neljä ottelua. Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään Lukon ja JYPin välillä. Lisäksi muun muuassa Tampereella pisteistä taistelevat Ilves ja SaiPa.

Peliyhtiö Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon. Lisää kampanjasta täällä!

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.

Lähde: Yle

Lue myös:
VIDEO: Philadelphia Flyers muisti Kimmo Timosta upealla tavalla!
VIDEO: Daniel Sprong teki hollantilaista jääkiekkohistoriaa!