Skotlanti - Belgia 6.9.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/05/2013
Jaa tämä...

Nappaako Belgia arvokkaan vierasvoiton Skotlannista?

Skotlanti – Belgia, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 5,50 | 3,60 | 1,75 

 

 

Jalkapallon MM-karsintojen ottelutarjontaa, Belgia matkustaa Skotlannin vieraaksi. Molemmat joukkueet ovat pelanneet lohkossa tähän mennessä seitsemän ottelua. Skotlanti on seitsemästä ottelustaan onnistunut nappaamaan viisi pistettä, Belgialla puolestaan pisteitä on kasassa peräti yhdeksäntoista kappaletta. Belgia on lähellä lohkovoittoa, mutta toisena oleva Kroatia on kuitenkin kolmen pisteen päässä. Turhiin pistemenetyksiin Belgialla ei ole tässäkään ottelussa varaa. Vaikka Belgia on nyt vierasjoukkueena, Belgia on helppo asettaa tässäkin ottelussa selkeäksi ennakkosuosikiksi. Belgian joukkue on erittäin laadukas, Belgian porukka on äärimmäisen lahjakas Eden Hazardin sekä Christian Benteken kaltaisten pelaajien johdolla.

Skotlanti on karsintojen aikana onnistunut voittamaan vasta yhden kamppailun ja sille on hyvin helppoa löytää syy – Skotlanti on karsinnoissa viimeistellyt vain neljä maalia! Skotlanti on pelannut seitsemän ottelua ja tehnyt niissä vain neljä maalia, joten se on tietenkin aivan liian vähän. Skotlannilla on ollut läpi karsintojen valtavia maalinteko-ongelmia ja tuskinpa ainakaan Belgiaa vastaan ongelmat helpottuvat.

Belgialla MM-kisapaikka on lähellä pitkästä aikaan moneen vuoteen, joten Belgian tulee nyt huolella hoitaa nämä loput ottelut. Materiaaliltaan Belgia on huomattavasti Skotlantia laadukkaampi, joten Belgia tosissaan on helppo nostaa vieraissakin hyväksi pelikohteeksi. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Belgiaa tässä lohkossa ei pysäytä kukaan.

Veikkaussivut | Tuomas